Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση

Categories: Σεμινάρια

 Εγγραφή στα σεμινάρια

Περιγραφή σεμιναρίου

Elective-semiars

Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Διάρκεια: 2 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης

β) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση της Μεθόδου Θήτα” – Dig Deeper ThetaHealer®.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Για να δείτε το «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Για λεπτομέρειες πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Κόστος Σεμιναρίων»
ή κάντε κλικ εδώ.


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η Μέθοδος Θήτα – ThetaHealing® είναι μια εξαίσια τεχνική για να φτάσουμε στις ριζικές αιτίες των θεμάτων μας, γιατί οι θεραπευτές της Μεθόδου Θήτα εφαρμόζουν μια απίστευτη τεχνική που ονομάζεται «Εμβάθυνση». Αυτό το αφηγηματικό στυλ προσέγγισης μας επιτρέπει άμεσα να ανακαλύψουμε τις ασύλληπτες και βαθιές υποσυνείδητες απωθημένες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορεί να μας εμποδίζουν. Η Μέθοδος Θήτα χρησιμοποιεί έπειτα άνευ όρων αγάπη, διαίσθηση και ιδιαίτερες τεχνικές για την διαγραφή αυτών των πεποιθήσεων.dig-deeper Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο, για να εκπαιδευτούν καλύτερα σε αυτην την ουσιώδη τεχνική της «Εμβάθυνσης» όλοι όσοι ασχολούνται με την Μέθοδο Θήτα και πολύ περισσότερο αυτοί που την ασκούν επαγγελματικά.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας δοθεί το σωστό υπόβαθρο, συμβουλές και τεχνικές που χρειάζεστε, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι με την τεχνική της «Εμβάθυνσης» έχετε βρει τις ριζικές περιοριστικές πεποιθήσεις του πελάτη σας.

Εάν δεν μπορείτε με επιτυχία να βρούτε τα αληθινά αίτια και την προέλευση του προβλήματος δεν θα ξέρετε τι πεποιθήσεις να αλλάξετε. Μπορεί επίσης οι αλλαγές που κάνετε να είναι απλώς προσωρινές, εάν δεν καθαρίσετε τις πραγματικά ριζικές αρνητικές πεποιθήσεις και καθαρίζονται μόνο κάποιες επιφανειακές.

Σε αυτό το 2ήμερο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα μάθετε:

  • Θα μάθετε πώς να δουλεύεται με τον εαυτό σας.
  • Θα κατανοήσετε κάποιους κανόνες για το τι να κάνετε και τι να μην κάνετε σε μια «Εμβάθυνση».
  • Θα μάθετε τους 8 αποτελεσματικούς τρόπους Εμβάθυνσης
  • Θα εξερευνήσετε καινούργιους τρόπους να διευθετείτε τα θέματα της καθημερινής ζωής σας.
  • Θα μάθετε πως να βοηθάτε τους πελάτες ή θεραπευμένους σας να κατανοήσουν την συμπεριφορά τους και να νιώθουν ισορροπημένοι μετά την συνεδρία.

Εγγραφή στα σεμινάρια