Ατομικές  συνεδρίες

Σημείωση: Η Μαρία Τελίδου λόγω φόρτου εργασίας και τεράστιας λίστας αναμονής για ατομικές συνεδρίες, θα τις σταματήσει για κάποιο διάστημα, κρίνοντας προς το παρόν απαραίτητο να  ασχοληθεί  μόνο με την εκπαίδευση της Μεθόδου Θήτα μέσω των σεμιναρίων.
Έτσι οι άνθρωποι θα μπορούν να μάθουν να χρησιμοποιούν την Μέθοδο Θήτα για αυτοθεραπεία ή θεραπεία στην οικογένεια τους και τους φίλους τους  και να είναι αυτόνομοι και να μην έχουν την Μαρία τόσο ανάγκη. Στα σεμινάρια μπορείτε να μάθετε να κάνετε συνεδρίες θεραπείας στον εαυτό σας και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.
Επίσης από τα σεμινάρια μπορούν και να βγουν και πολλοί άλλοι νέοι επαγγελματίες θεραπευτές και εκπαιδευτές για να μπορεί να εξυπηρετηθεί όλος ο κόσμος που αναζητεί θεραπεία με έναν επαγγελματία  θεραπευτή.

Για τους παραπάνω λόγους, προς το παρόν,  η Μαρία δεν προσφέρει άλλες ατομικές συνεδρίες. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόλις βρεθεί χρόνος.

 

Εάν ξανανοίξει η  λίστα αναμονής θα ισχύουν τα παρακάτω: Η Μαρία Τελίδου,  θα δέχεται ραντεβού με λίστα αναμονής.
Δηλαδή μπορείτε να στείλτε ένα μύνημα στο email μας, ή  στον χώρο των  μυνημάτων στο μενού επικοινωνία στην ιστοσελίδα μας ή  sms στο κινητό  μας ή να μας τηλέφωνήσετε, δηλώνοντας ότι θέλετε να  μπείτε την λίστα αναμονής για ατομικές συνεδρίες. Μ
ην ξεχάσετε να μας αναφέρετε το τηλέφωνο και το email σας.

Εάν μένετε μακρυά από την σχολή της Μαρίας στην Γλυφάδα, μπορείτε να κάνετε την συνεδρία τηλεφωνικά ή μέσω skype, viber, messenger, με το ίδιο αποτέλεσμα όπως και με μια κανονική συνεδρία από κοντά.

Οι συνεδρίες διαρκούν περίπου μια ώρα. Η τιμή είναι  μέσα στο εύρος από 50 εως 70 ευρώ. Μέσα σε  αυτο το εύρος να προσφέρετε ότι εσείς θέλετε ανάλογα με την οικονομική  σας δυνατότητα. Με την τεχνική ThetaHealing δεν χρειάζονται μακροχρόνιες συνεδρίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά.

Δεν κλείνουμε εβδομαδιαίες ή μηνιαίες σειρές συνεδριών. Προσπαθούμε και αφήνουμε ανοιχτό το γεγονός να ολοκληρωθεί ό,τι χρειάζεται ακόμη και σε μια συνεδρία, διότι πιστεύουμε στο άπειρο δυναμικό του ανθρώπου. Συνήθως το αφήνουμε ελεύθερο στον θεραπευόμενο να επιλέξει εάν και πότε χρειάζεται μια συνεδρία αναλόγως με το πως εξελίσετε η ζωή του.

Δήλωση αποποίησης:

Τα σεμινάρια και οι συνεδρίες ThetaHealing αποτελούν μόνον προτάσεις για βελτίωση της ζωής και την ευεξία του ανθρώπου και δεν αντικαθιστούν τις υπηρεσίες του επίσημου ιατρικού επαγγέλματος.

 

Τι μπορεί να μου προσφέρει μια συνεδρία;

Μια συνεδρία θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Η τεχνική ThetaHealing επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, στο σώμα, στο υποσυνείδητο και στην ψυχή του. To άτομο επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητα του και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του.

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα υγείας, στην διάρκεια της συνεδρίας θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ασθένειες στο σώμα και θα τις αντικαταστήσουμε με θετικές. Αυτό μπορεί να συντελέσει δυναμικά στη βελτίωση της υγείας.

Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες του προβλήματος, θα επαναπρογραμματίσετε το νου σας με νέες, αγνές ιδέες, σκέψεις, εμπνεύσεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με την Υψηλότερη Συνείδηση και οδηγό την αληθινή σας διαίσθηση. Αυτό θα συντελέσει στο να απελευθερωθείται από ότι δεν σας εξυπηρετεί πια στη ζωή.

 Η τεχνική ThetaHealing έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δεν είστε ευτυχής 100%, η τεχνική ThetaHealing μπορεί να σας βοηθήσει.