Θυμάστε την περασμένη γιορτή τον Φεβρουάριο του 2014;

 

Και τώρα πάλι μαζί με νέες ιδέες να γιορτάσουμε και νέους στόχους να επιτύχουμε !

534427_10151157858191143_1119363046_n

Γιορτή Aγάπης και Χαράς, Γιορτή Thetahealing

στην σχολή μας στην Γλυφάδα.

Όλοι καλεσμένοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, 20:00 – 22.00

*******ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ      19.30 με 20.00
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 20.00***********

 

 

Η Μαρία έχει γενέθλια την
Τρίτη 19 Φεβρουαρίου
και τα γιορτάζει με όλους εσάς…

Ελάτε να γιορτάσουμε με διαλογισμό, ενσταλάξεις, εμπειρίες Thetahealing, ομιλία της Μαρίας, ζωντανή μουσική από μαθητές μας μουσικούς, χορό, φαγητό και τον μικρό μας φίλο Άγγελο που στηρίζουμε καιρό τώρα, ο οποίος θα είναι παρών στην γιορτή.

Τι άλλο γιορτάζουμε…..:

… τα 8 χρόνια από το πρώτο σεμινάριο το 2011

…. τους 760 μέχρι τώρα μαθητές που ξεκίνησαν από το Βασικό σεμινάριο του 2011

….160 σεμινάρια μέχρι σήμερα

….τους πάνω από 500 θεραπευόμενους και χιλιάδες φίλους και γνωστούς που μας αγάπησαν
….την νέα χρονιά με βασιλόπιτα-τούρτα …vegan, και ο τυχερός 50% έκπτωση σε σεμινάριο

 

!!!Μην φέρετε δώρα. Αντί για δώρο αγοράστε λαχνούς !!!
Κληρώνονται 10 σεμινάρια Thetahealing με έκπτωση 50%
(οποιοδήποτε σεμινάριο θέλετε)
και τα έσοδα εξ΄ολοκλήρου θα πάνε για αγοραστεί ένα μηχάνημα (ορθοστάτης, 3.500 ευρώ) απαραίτητο για τον Άγγελο, και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο.!!!

Θα πωληθούν 350 λαχνοί με 10 ευρω ο καθένας και ελπίζουμε να μαζέψουμε 3500 ευρώ!
Μπορείτε να αγοράσετε λαχνούς ακόμα και εάν δεν έρθετε στην γιορτή. Εάν δεν πωληθούν όλοι οι λαχνοί μέχρι την ημέρα της γιορτής, θα μπορείτε να αγοράζετε λαχνούς ακόμα και εάν δεν έρθετε στην γιορτή, μέχρι να εξαντληθούν όλοι οι λαχνοί. Συννενοηθήτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσα από το διαδύκτιο.

*** ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ; ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ; ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ  ΣΑΣ ΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ!!!!

***Χρειάζεται δήλωση συμμετοχής έστω και μια ημέρα πιο πριν για οργανωτικούς λόγους,
η αίθουσα δεν χωράει πάνω απο 70 άτομα.
Επικοινωνήστε μαζί μας μόνο γραπτώς σε sms, FB ή email , που θα δείτε παρακάτω στην σελίδα.

***Μπορείτε να φέρετε και φίλους σας.

***Η αγορά των λαχνών δεν είναι υποχρεωτική για να έρθετε.
Εάν δεν μπορείτε να έρθετε και θέλετε να αγοράσετε λαχνούς επικοινωνήστε γραπτώς μαζί μας.

***Πληροφορίες μετακίνησης παρακάτω στην σελίδα

 

 Η ιστορία του Άγγελου,

Ο Άγγελος με το καινούργιο του καροτσάκι στις πρώτες 3 φωτογραφίες και ο επόμενος  στόχος είναι ένας ορθοστάτης,
όπως βλέπετε στις επόμενες 3 φωτογραφίες.
Είναι ένας μηχανισμός που κρατάει το παιδί όρθιο και μάλιστα είναι ηλεκτροκίνητος κα μπορεί να κινείται στο χώρο.
Μπορεί επίσης να χαμηλώνει και να χρησιμοποείται ως όχημα.

Η  ιστορία του Άγγελου για όσους δεν τον ξέρουν (όπως ανακοινώνονταν  στο FB):

22/12/2018 στο FB

Αγαπητοί φίλοι,
Γνώρισα τον Άγγελο, τον Mάρτιο του 2018,  τώρα είναι 15 ετών, όταν η μητέρα του μου ζήτησε να κάνω μια συνεδρία για την θεραπεία του. Από την πρώτη κιόλας φορά, επειδή ο Άγγελος ήταν πολύ ανοιχτός είδαμε ένα «Θαύμα» όταν το μηριαίο οστό του που ήταν εξαρθρωμένο από την γέννηση του, κατά 30% μπήκε στην θέση του και τώρα έχει απόκλιση μόνο 5% πλέον. Αυτό διαπιστώθηκε από τις ακτινογραφίες του πριν και μετά. Ο Άγγελος είναι εκ γενετής τετραπληγικός και αυτό το «θαύμα» ήταν μια μεγάλη βελτίωση για την καθημερινή του ζωή.
Η μητέρα του τον μεγαλώνει μόνη της.
Ξέροντας τις δυσκολίες της μητέρας του, σε μια συνεδρία που έκανα με την ίδια, εμπνεύστηκα το παρακάτω και σε συνεννόηση μαζί της απευθύνω σε όλους μας μια πρόσκληση:
Ο Άγγελος χρειάζεται ένα ειδικό καινούργιο καροτσάκι που μαζί με κάτι εξαρτήματα κοστίζει 2300 ευρώ. Σκέφτηκα ότι εάν όλοι δώσουμε από 10 ευρω ή οτιδήποτε άλλο ποσό μπορεί ο καθένας, (υπολογίζω στους 1500 και πλεον μαθητές ή θεραπευόμενους ή φίλους μου) σύντομα ο Άγγελος και η μητέρα του θα ανακουφιστεί από το παλιό δυσλειτουργικό καροτσάκι. Και εάν όλοι μας του στείλουμε και την θεϊκή θεραπευτική ενέργεια ίσως κάποια στιγμή να μην το χρειαστεί ποτέ ξανά.
Ήδη έχει μαζευτεί το ποσό των 500 ευρώ, μόνο και μόνο που το είπα σε κάποιους μαθητές στην διάρκεια ενός σεμιναρίου πρόσφατα. Φένεται ότι εκτός από τα θεϊκά θαύματα υπάρχουν και αυτά τα ανθρώπινα που κανουμε με τις πράξεις μας και την ενότητα μας!!. Το είπα στην μητέρα του Άγγελου, την Ελένη, και την παρακίνησα να παει ήδη να κάνει δοκιμές για το καροτσάκι που θέλουν και όντως κατέληξαν σε αυτό της φωτογραφίας.

Θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία του όλου εγχειρήματος και όταν θα φτάσουμε το ποσό και αγοραστεί το καροτσάκι, θα κάνουμε και ένα πάρτυ όλοι μαζί με τον Άγγελο στην σχολή μας!!

18/01/2019 στο FB

Να πως γίνονται οι υλοποιήσεις!! Με τους ανθρώπους να γίνονται και να πράτουν αυτό που θέλουν να υλοποιήσουν.

Θυμάστε πότε ξεκινήσαμε; 12/12/2018 δώθηκε το πρώτο ποσό και μετά από 5 εβδομάδες, έχουμε τελικά 1950 ευρώ απο 66 άτομα (είχα γράψει σε προηγούμενη αναρτηση άλλο ποσο κατά 110 ευρω μεγαλύτερο, διότι είχα διπλογράψει κάποιους, κατά λαθος. Μετά από προσεκτικό έλεγχο αυτο είναι το ποσό).

Όλοι μαζί αγαπήσαμε τον Άγγελο και τον φέραμε στην ζωή μας στηρίζοντάς τον να έχει ένα καροτσάκι που να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς μεγαλώνει. Να μπορεί η μητέρα του να τον μετακινεί εύκολα και γρήγορα και να μην σηκώνει το παλιό, βαρύ, πολύπλοκο,δυσκίνητο καροτσάκι. Με το παλιό του καροτσάκι ήτανε μεγάλο βάσανο για όλους.

Και σήμερα Παρασκευή 18/01/2019 τελικά τα καταφέραμε. Δώσαμε στον Άγγελο και τα ονοματά σας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς για αυτήν την συλλογική προσπάθεια. 1700 ευρώ για το καροτσάκι και 300 ευρώ για το μαξιλαράκι. Συγχαρητήρια και πολύ αγάπη σε όλους.!!!

Μια παράκληση μόνο από την μητέρα του: Μην το κοινοποιήτε. Ας μείνει οικογενειακά μεταξύ μας. Επισυνάπτονται στις φωτογραφίες η απόδειξη αγοράς και ο κατάλογος με τους χορηγούς, δηλαδή όλους εσάς!


 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή
10.30 – 14.00

Κινητό: 6949762983

e-mail: info@mariatelidou.gr
www.mariatelidou.gr
Facebook σελίδα: Maria Telidou Θήτα Χώρος
Facebook profil: Maria Telidou

 


O χώρος για τα σεμινάρια της τεχνικής ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα)

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674

Γούναρη και  Αριστείδου 27, Γλυφαδα, 16674
Από όπου και έαν έρχεστε ελάτε πάντα από την οδό Γούναρη.
Με αμάξι:  Στο ύψος 146 της Γούναρη, απέναντι από το BP βενζινάδικο, είναι η οδός Αριστείδου στα δεξιά (εάν έρχεσται από Αθήνα προς Βούλα). Ο αριθμός 27 είναι μετά από 50 μέτρα στα δεξιά σας. Πηγαίνετε στην είσοδο της πολυκατοικίας στον 1ο όροφο. Προσέξτε να έρθετε από την Γούναρη. Εάν έρθετε από αλλού θα μπερδευτείτε με μια άλλη οδό που λέγετε Αριστείπου και μπερδεύεται με την Αριστείδου.
Με μετρό: Σταθμός Ελληνικό. Είναι το νότιο τέρμα της κόκκινης γραμμής 2 . Βγείτε από την έξοδο » προς Αθήνα» και  μπορείτε να  πάρετε το  λεωφορείο 154 και να  κατεβείτε στάση «Βενεζουέλας». Η Αριστείδου είναι διπλά στην στάση. Επειδή το λεωφορείο αργεί (έρχεται κάθε 20-25 λεπτά και η διαδρομή είναι 8 λεπτά) μπορείτε να πάρετε ταξί, έχει πιάτσα έξω από το  μετρό και η διαδρομή είναι 5 λεπτά. Πες τε του να ακολουθήσει την διαδρομή Ιασωνίδου, να στρίψει δεξιά στην Γούναρη και μετά από 5 λεπτά οδήγησης δεξιά είναι η Αριστείδου απέναντι από το Βενζινάδικο ΒΡ.