534427_10151157858191143_1119363046_n1η Γιορτη  Αγάπης και  χαράς 19  Φεβρουαρίου του 2014

 


2η Γιορτή Αγάπης και Χαράς 19 Φεβρουαρίου 2016

 


3η Γιορτή Αγάπης και  Χαράς   Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

 

Mε πολύ ευγνωμοσύνη ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε αυτήν την γιορτή και μοιραστήκαμε την αγάπη μας και τις καρδιές μας. Είναι απίστευτο τι μπορεί να γίνει όταν οι άνθρωποι ενώνονται.

Τι γιορτάσαμε……….τα 8 χρόνια από το πρώτο σεμινάριο το 2011…. τους 760 μέχρι τώρα μαθητές που ξεκίνησαν από το Βασικό σεμινάριο του 2011….160 σεμινάρια μέχρι σήμερα

….τους πάνω από 1000 θεραπευόμενους και χιλιάδες φίλους και γνωστούς που μας αγάπησαν

….την νέα χρονιά με βασιλόπιτα-τούρτα …vegan

……τον Άγγελο, το αγόρι μας.  Μέσω λαχνών πετύχαμε και τον στόχο μας να μαζέψουμε 1600 από τα 3500 ευρω που θέλουμε να τον Άγγελο.( Τον προηγούμενο μήνα μαζέψαμε περίπου 2000 και αγοράστηκε το κόκκινο καροτσάκι που βλέπετε.) Τώρα πάμε για τον επόμενο στόχο μας, που περιγράφεται παρακάτω.

Οι λαχνοί συνεχίζονται ακόμα. Ήδη αγοράστηκαν 3 πεντηντάδες.
Κληρώνονται συνολικά 7 πεντηντάδες λαχνών. Η κάθε μια έχει μέσα 2 σεμινάρια Thetahealing με έκπτωση 50%
(οποιοδήποτε σεμινάριο θέλετε) και τα έσοδα εξ΄ολοκλήρου θα πάνε για αγοραστεί ένα μηχάνημα (ορθοστάτης, 3.500 ευρώ) απαραίτητο για τον Άγγελο, και αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο.!!!

Θα πωληθούν 350 λαχνοί με 10 ευρω ο καθένας και ελπίζουμε να μαζέψουμε 3500 ευρώ!

Μπορείτε να αγοράζετε λαχνούς ακόμα, μέχρι να εξαντληθούν όλοι οι λαχνοί. Συννενοηθείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσα από το διαδύκτιο για να σας στείλουμε τον λογαριασμό.

Ιδέα!!!……. για αυτούς που θέλουν να κάνουν τα ανώτερα σεμινάρια του Thetahealing όπως το Διαισθητική Ανατομία, το Ασθένειες και Διαταραχές, το DNA3 ή το Παγκόσμιες σχέσεις, που κάνουν , 1450, 900, 800 ευρω, 600 ευρώ. Ή ακόμα και εάν θέλετε να κάνετε ένα Dig deeper ή το Υλοποιηση και αφθονία (300 ευρώ) και Διαισθητική Ανατομία 1450 ευρώ) ή οποιον άλλον συνδιασμό σεμιναρίων θέλετε αγοράζοντας μια πενηντάδα (500 ευρώ) εγγυημένα θα έχετε 2 σεμινάρια με 50%. Εάν κάνετε τα μαθηματικά της όλης υπόθεσης θα δείτε ότι θα ωφελειθήτε πάνω από 200, 300 ή και 400 ευρώ μέσω των 2 εκπτώσεων. Σκεφτήτε το, είναι καλή ευκαιρία!

*** Η ιστορία του Άγγελου και όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας
Ζητήστε μας τον λογαριασμό για να  αγοράσετε λαχνούς

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή
10.30 – 14.00
Κινητό: 6949762983
e-mail: info@mariatelidou.gr
www.mariatelidou.gr
Facebook σελίδα: Maria Telidou Θήτα Χώρος
Facebook profil: Maria Telidou

Η ιστορία του Άγγελου,

Ο Άγγελος με το καινούργιο του καροτσάκι στις πρώτες 3 φωτογραφίες και ο επόμενος  στόχος είναι ένας ορθοστάτης,
όπως βλέπετε στις επόμενες 3 φωτογραφίες.
Είναι ένας μηχανισμός που κρατάει το παιδί όρθιο και μάλιστα είναι ηλεκτροκίνητος κα μπορεί να κινείται στο χώρο.
Μπορεί επίσης να χαμηλώνει και να χρησιμοποείται ως όχημα.

Η  ιστορία του Άγγελου για όσους δεν τον ξέρουν (όπως ανακοινώνονταν  στο FB):

22/12/2018 στο FB

Αγαπητοί φίλοι,
Γνώρισα τον Άγγελο, τον Mάρτιο του 2018,  τώρα είναι 15 ετών, όταν η μητέρα του μου ζήτησε να κάνω μια συνεδρία για την θεραπεία του. Από την πρώτη κιόλας φορά, επειδή ο Άγγελος ήταν πολύ ανοιχτός είδαμε ένα «Θαύμα» όταν το μηριαίο οστό του που ήταν εξαρθρωμένο από την γέννηση του, κατά 30% μπήκε στην θέση του και τώρα έχει απόκλιση μόνο 5% πλέον. Αυτό διαπιστώθηκε από τις ακτινογραφίες του πριν και μετά. Ο Άγγελος είναι εκ γενετής τετραπληγικός και αυτό το «θαύμα» ήταν μια μεγάλη βελτίωση για την καθημερινή του ζωή.
Η μητέρα του τον μεγαλώνει μόνη της.
Ξέροντας τις δυσκολίες της μητέρας του, σε μια συνεδρία που έκανα με την ίδια, εμπνεύστηκα το παρακάτω και σε συνεννόηση μαζί της απευθύνω σε όλους μας μια πρόσκληση:
Ο Άγγελος χρειάζεται ένα ειδικό καινούργιο καροτσάκι που μαζί με κάτι εξαρτήματα κοστίζει 2300 ευρώ. Σκέφτηκα ότι εάν όλοι δώσουμε από 10 ευρω ή οτιδήποτε άλλο ποσό μπορεί ο καθένας, (υπολογίζω στους 1500 και πλεον μαθητές ή θεραπευόμενους ή φίλους μου) σύντομα ο Άγγελος και η μητέρα του θα ανακουφιστεί από το παλιό δυσλειτουργικό καροτσάκι. Και εάν όλοι μας του στείλουμε και την θεϊκή θεραπευτική ενέργεια ίσως κάποια στιγμή να μην το χρειαστεί ποτέ ξανά.
Ήδη έχει μαζευτεί το ποσό των 500 ευρώ, μόνο και μόνο που το είπα σε κάποιους μαθητές στην διάρκεια ενός σεμιναρίου πρόσφατα. Φένεται ότι εκτός από τα θεϊκά θαύματα υπάρχουν και αυτά τα ανθρώπινα που κανουμε με τις πράξεις μας και την ενότητα μας!!. Το είπα στην μητέρα του Άγγελου, την Ελένη, και την παρακίνησα να παει ήδη να κάνει δοκιμές για το καροτσάκι που θέλουν και όντως κατέληξαν σε αυτό της φωτογραφίας.

Θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία του όλου εγχειρήματος και όταν θα φτάσουμε το ποσό και αγοραστεί το καροτσάκι, θα κάνουμε και ένα πάρτυ όλοι μαζί με τον Άγγελο στην σχολή μας!!

18/01/2019 στο FB

Να πως γίνονται οι υλοποιήσεις!! Με τους ανθρώπους να γίνονται και να πράτουν αυτό που θέλουν να υλοποιήσουν.

Θυμάστε πότε ξεκινήσαμε; 12/12/2018 δώθηκε το πρώτο ποσό και μετά από 5 εβδομάδες, έχουμε τελικά 1950 ευρώ απο 66 άτομα (είχα γράψει σε προηγούμενη αναρτηση άλλο ποσο κατά 110 ευρω μεγαλύτερο, διότι είχα διπλογράψει κάποιους, κατά λαθος. Μετά από προσεκτικό έλεγχο αυτο είναι το ποσό).

Όλοι μαζί αγαπήσαμε τον Άγγελο και τον φέραμε στην ζωή μας στηρίζοντάς τον να έχει ένα καροτσάκι που να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς μεγαλώνει. Να μπορεί η μητέρα του να τον μετακινεί εύκολα και γρήγορα και να μην σηκώνει το παλιό, βαρύ, πολύπλοκο,δυσκίνητο καροτσάκι. Με το παλιό του καροτσάκι ήτανε μεγάλο βάσανο για όλους.

Και σήμερα Παρασκευή 18/01/2019 τελικά τα καταφέραμε. Δώσαμε στον Άγγελο και τα ονοματά σας. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς για αυτήν την συλλογική προσπάθεια. 1700 ευρώ για το καροτσάκι και 300 ευρώ για το μαξιλαράκι. Συγχαρητήρια και πολύ αγάπη σε όλους.!!!

Μια παράκληση μόνο από την μητέρα του: Μην το κοινοποιήτε. Ας μείνει οικογενειακά μεταξύ μας. Επισυνάπτονται στις φωτογραφίες η απόδειξη αγοράς και ο κατάλογος με τους χορηγούς, δηλαδή όλους εσάς!