Αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις
και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα)
με την Μαρία Τελίδου.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ

Δωρεάν Παρουσίαση της Τεχνικής ΤhetaHealing (Mέθοδος Θήτα) από την Μαρία Τελίδου στη σχολή της στη Γλυφάδα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, 18:00 – 20:00
Ελεύθερη είδοσος, δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής. Ελάτε 15 λεπτά πιο νωρίς, θα  ξεκινήσουμε με ακρίβεια.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να δείτε την όμορφη σχολή μας.

Σχολή «Θήτα Χώρος»theta-xoros-logo-gr

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674
Χάρτης και οδηγίες εδώ

 

 

 

2016 Φεστιβάλ

Το 2010 η Μαρία πρωτοξεκίνησε να σπουδάζει την τεχνικήΤhetaHealing με την Βαϊανα Σταϊμπολ, την  ιδρύτρια της τεχνικής ΤhetaHealing, στο εξωτερικό κυρίως Αγγλία, Ινδία και Αμερική και έγινε εκπαιδεύτρια. Το 2011 εισήγαγε για πρώτη φορά στην χώρα μας με ένα συστηματικό και οργανωμένο τρόπο την τεχνική ThetaHealing ή Μέθοδος Θήτα στα ελληνικά, ( ThetaHealing® technique αρχική ονομασία).  Δημιούργησε αυτήν ιστοσελίδα, μετάφρασε και επιμελήθηκε τα εγχειρίδια και τα βιβλία της τεχνικής και άρχισε να διδάσκει και να  παρουσιάζει την τεχνική ThetaHealing σε όλη την Ελλάδα.

Η Μαρία διδάσκει πλέον όλα τα κύρια ή συμπληρωματικά σεμινάρια που συνιστούν την τεχνική ΤhetaHealing. Αυτά διεξάγονται συχνά όλον το χρόνο στην Αθήνα και πιο περιοδικά σε άλλες πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάρος, Ρόδος.

Η Μαρία έχει συν-μεταφράσει και επιμεληθεί τα βιβλία  «ΤhetaHealing® – H  Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας» και «ΤhetaHealing® – Προχωρημένο Επίπεδο» της Βάϊάννα Στάϊμπολ, που είναι τα βασικά βιβλία για να μάθετε την τεχνική.

Συμμετέχει σε όλον το  χρόνο σε Πανελλαδικές Εκθέσεις, Φεστιβάλ και ραδιοφωνικές ή  τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας την τεχνική ThetaHealing και δίνοντας διαλέξεις. Έχει δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων.

Στις ομιλίες η Μαρία Τελίδου παρουσιάζει την τεχνική και μαθαίνετε:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.

– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.

– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.

– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως Ύψιστη συνείδηση.

– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, τα συναισθήματακα και τις σκέψεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να θεραπευτούμε.

– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.