Αγαπητοί φίλοι,σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις
και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα)
με την Μαρία Τελίδου.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ
Δείτε φωτογραφίες  προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ


mbs_limassol_2019

Μind Body Spirit Festival,(MBS) Limasol Cyprus, 2019

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σώμα & Πνεύμα, Λεμεσός – Κύπρος,  2019

St. Raphael Resort  Λεωφόρος Λεωφόρος Αμαθούντος 502, 4534, Λεμεσός

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου  2019 10:30 – 21:00

 

Είσοδος: € 10 ανά μέρα – Περιλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα, εργαστήρια και παραστάσεις! (Δείτε όλες τις λεπτομέρειες πιο κάτω)

H Mαρία Τελίδου θα συμμετέχει ως εκθέτρια και θα διεξάγει ομιλία την

Day: SUNDAY 7th April 2019

Time: 16:00-17:50  

 

όπου θα παρουσιάσει την τεχνική αυτογνωσίας και θεραπείας, «ThetaHealing® Technique» – ( προφέρεται Θήτα χίλιγνκ και στα ελληνικά συχνά αναφερέτε ως Μεθόδοs Θήτα).
Στην παρουσίαση αυτή θα μάθετε τα πάντα για τη Μέθοδο Θήτα και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί. Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία και θεραπεία σε θέματα υγείας, οικογένειας, προσωπική ζωής, επαγγελματικής ζωής και όλα τα διάφορα ψυχολογικά, συνασθηματικά και πνευματικά θέματα σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.
Η ομιλία είναι δωρεάν – Δεν απαιτείτε εγγραφή ή δήλωση συμμετοχής. (η  είσοδος σε όλη την έκθεση είναι 10 ευρω την ημέρα).

Η Μαρία Τελίδου πέραν της ομιλίας που θα γίνει, θα συμμετέχει με τραπέζι (νούμερο 12) στην έκθεση και τις δυο ημέρες του Φεστιβάλ όπου θα σας ενημερώνει σχετικά με την Μέθοδο Θήτα και θα πωλείται και η ελληνική έκδοση του βιβλίου της Μεθόδου Θήτα: “Τhetahealing – η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας” και “Thetahealing – Προχωρημένο Επίπεδο”. Για περισσότερες πληροφορίες  για τα βιβλία εδώ


 

Καλωσορίζουμε τους φίλους του MBS Φεστιβάλ Ευεξίας!

Με απέραντη χαρά σας καλωσορίζουμε στο επόμενο MBS Φεστιβάλ Ευεξίας, στις 6 και 7 Απριλίου 2019, στο  St. Raphael Resort στη Λεμεσό. Αλληλοεπιδράστε μαζί με τους εκλεκτούς διεθνείς και Κύπριους εκθέτες, ομιλητές, δασκάλους, χορευτές, μουσικούς και ποικίλα εργαστήρια και δραστηριότητες, που θα προσφέρονται για όλους τους επισκέπτες μας ανεξαιρέτως. Αφεθείτε στους ήχους και τους ρυθμούς των μουσικών και χορευτικών παραστάσεων που θα σας ταξιδέψουν σε ευχάριστα μουσικά μονοπάτια , δημιουργώντας αισθήματα πληρότητας, γαλήνης και ειρήνης. Με μόνο € 10 την ημέρα ανά άτομο,  θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη εμπειρία μαζί μας και να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρονται για εσάς, μέσω αυτού του μοναδικού Φεστιβάλ Ευεξίας. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά μέχρι 12 ετών.

…..περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

– Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:  Mind, Body & Spirit Κύπρος – Ιστοσελίδα:  www.mbscyprus.com/mbs-limassol-2019/μικρη 3

Βιογραφικό Το 2010 η Μαρία πρωτοξεκίνησε να σπουδάζει την τεχνικήΤhetaHealing με την Βαϊανα Σταϊμπολ, την  ιδρύτρια της τεχνικής ΤhetaHealing, στο εξωτερικό κυρίως Αγγλία, Ινδία και Αμερική και έγινε εκπαιδεύτρια. Το 2011 εισήγαγε για πρώτη φορά στην χώρα μας με ένα συστηματικό και οργανωμένο τρόπο την τεχνική ThetaHealing ή Μέθοδος Θήτα στα ελληνικά, ( ThetaHealing® technique αρχική ονομασία).  Δημιούργησε αυτήν ιστοσελίδα, μετάφρασε και επιμελήθηκε τα εγχειρίδια και τα βιβλία της τεχνικής και άρχισε να διδάσκει και να  παρουσιάζει την τεχνική ThetaHealing σε όλη την Ελλάδα. Η Μαρία διδάσκει πλέον όλα τα κύρια ή συμπληρωματικά σεμινάρια που συνιστούν την τεχνική ΤhetaHealing. Αυτά διεξάγονται συχνά όλον το χρόνο στην Αθήνα και πιο περιοδικά σε άλλες πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάρος, Ρόδος. Η Μαρία έχει συν-μεταφράσει και επιμεληθεί τα βιβλία  «ΤhetaHealing® – H  Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας» και «ΤhetaHealing® – Προχωρημένο Επίπεδο» της Βάϊάννα Στάϊμπολ, που είναι τα βασικά βιβλία για να μάθετε την τεχνική.
Συμμετέχει σε όλον το  χρόνο σε Πανελλαδικές Εκθέσεις, Φεστιβάλ και ραδιοφωνικές ή  τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας την τεχνική ThetaHealing και δίνοντας διαλέξεις. Έχει δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων.

Στις ομιλίες η Μαρία Τελίδου παρουσιάζει την τεχνική και μαθαίνετε:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.
– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.
– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.
– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως Ύψιστη συνείδηση.
– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, τα συναισθήματακα και τις σκέψεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να θεραπευτούμε.
– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.[/notification]