Αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing (Μέθοδος Θήτα) με την Μαρία Τελίδου.  ThetaHealing® Technique είναι η ενεργειακή μέθοδος ευεξίας, με ιδρύτρια την αμερικανίδα Βαϊάννα Στάϊμπολ, .
Η Μαρία Τελίδου, πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια από την Βαϊάννα Σταϊμπολ, ThetaHealer®  and ThetaHealing® Instructor, προάγει και διδάσκει την τεχνική ThetaHealing®, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια,
και περισσότερα για την τεχνική ThetaHealing
και πολλά άλλα εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας.

Στις ομιλίες η Μαρία Τελίδου παρουσιάζει την τεχνική και μαθαίνετε:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.

– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.

– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.

– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως συνείδηση.

-Θα  κατανοήσουμε την  έννοια «Θεός» ή «Δημιουργός» από την οπτική του ThetaHealing.

– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να τις αλλάξουμε σε θετικές.

– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ

 
H Μαρία Τελίδου θα συμμετέχει ως εκθέτρια για τρεις ημέρες, στο «Healthy Life Festival». Θα παρουσιάσει την Τεχνική ThetaHealing (Μέθοδος Θήτα) με ομιλία και στην διάρκεια των τριών ημερών θα συμμετέχει με τραπέζι ως εκθέτρια για να ενημερώνει τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Η ημέρα και η ώρα της ομιλίας: Σάββατο 21 Απριλίου 19.00 – 20.00 .

Η είσοδος για την ομιλία είναι δωρεάν. Η είσοδος στο φεστιβλα ορίζεται απο τους οργανωτές , πληροφορίες παρακάτω…
*******Δώρα – εκλπλήξεις για τους επισκέπτες της έκθεσης που θα δηλώσουν συμμετοχή με προκαταβολή σε σεμινάρια μας  του ThetaHealing

«Healthy Life Festival»
Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για την Υγεία, τη Φυσική ομορφιά και το Ευ ζην!
20-22 Απριλίου 2018,
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της HELEXPO στο Μαρούσι,
Λεωφ.Κηφισίας 39
Περισσότερα για το φεστιβάλ
http://healthylifefestival.com/
https://www.facebook.com/notes/healthy-life-festival210 -8817662

Το HEALTHY LIFE FESTIVAL είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Φιλοδοξεί να γίνει ο κύριος χώρος έκφρασης όλων των τάσεων, εφαρμογών, μεθόδων, προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την Υγεία και το ΕΥ ΖΗΝ.
Όραμά μας είναι η συνεύρεση ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα πάνω στους τομείς της Ολιστικής – Θεραπευτικής Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων, της Άσκησης, του Εναλλακτικού Τουρισμού και της Τέχνης.
Πότε και Που
Από 20 μέχρι 22 Απριλίου, το ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της HELEXPO στο Μαρούσι, ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, σε 3 επίπεδα, με έκταση 8.000 τ.μ., συνεδριακά κέντρα και χώρους παρουσιάσεων, θα γίνει το σημείο συνάντησης για περισσότερους από 25.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες.