Αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις και ομιλίες της τεχνικής
ThetaHealing® Technique  (Μέθοδος Θήτα) με την Μαρία Τελίδου.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ

171267Έκθεση Alterscope

 11η Έκθεση Alterscope στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018
Ώρες λειτουργίας:10.00π.μ – 10.00μ.μ.
Εκθεσιακός χώρος:
 Πολυχώρος Πολιτισμού και Αθλητισμού WE
3ης Σεπεμβρίου 3, στο ύψος του Παλαί ντε Σπορ (Παλιό Παγοδρόμιο), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είσοδος: 3 €

H Mαρία Τελίδου θα συμμετέχει ως εκθέτρια και θα διεξάγει στις 18.00 με 18.30 ομιλία όπου θα παρουσιάσει
της τεχνικής αυτογνωσίας και θεραπείας, «ThetaHealing® Technique» – ( προφέρεται Θήτα χίλιγνκ και στα ελληνικά συχνά αναφερέτε ως Μεθόδοs Θήτα).
 
Στην παρουσιάσεις αυτές θα μάθετε τα πάντα για τη Μέθοδο Θήτα και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί. Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία και θεραπεία σε θέματα υγείας, οικογένειας, προσωπική ζωής, επαγγελματικής ζωής και όλα τα διάφορα ψυχολογικά θέματα, συνασθηματικά, πνευματικά σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.
 
Η ομιλία είναι δωρεάν – Δεν απαιτείτε εγγραφή ή δήλωση συμμετοχής.
 
Η Μαρία Τελίδου πέραν της ομιλίας που θα γίνει τη Κυριακή θα συμμετέχει με τραπέζι (νούμερο 35) στην έκθεση όπου θα σας ενημερώνει σχετικά με την Μέθοδο Θήτα και θα πωλείται και η ελληνική έκδοση του βιβλίου της Μεθόδου Θήτα: “Τhetahealing – η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας” και “Thetahealing – Προχωρημένο Επίπεδο”. Για περισσότερες πληροφορίες  για τα βιβλία εδώ.

171267Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:
www.alterscope.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πιο εναλλακτικό που έχετε ζήσει ποτέ! Άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν σε χιλιάδες υπέροχα προϊόντα και υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την ζωή σας. Γνωρίστε τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα στην πρόληψη και τη διάγνωση ασθενειών από την ολιστική ιατρική και βελτιώστε την υγεία σας με την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Ανακαλύψτε τις υπερτροφές που ενισχύουν την υγεία και την αυτοθεραπεία και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα. Ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν και ανακαλύψτε τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι και της ενεργειακής μουσικής. Ακόμα, επιλέξτε από τις δωρεάν διαλέξεις και σεμινάρια που θα παρουσιάσουν ειδικοί, κάντε δωρεάν ενεργειακό καθαρισμό και απολαύστε τις υπέροχες εκδηλώσεις που ετοιμάσαμε για σας.

Βάλτε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!


Στις ομιλίες η Μαρία Τελίδου παρουσιάζει την τεχνική και μαθαίνετε:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.

– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.

– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.

– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως συνείδηση.

-Θα  κατανοήσουμε την  έννοια «Θεός» ή «Δημιουργός» από την οπτική του ThetaHealing.

– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να τις αλλάξουμε σε θετικές.

– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.