WP_20151122_20_12_41_ProΑγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing (Μέθοδος Θήτα) με την Μαρία Τελίδου.  ThetaHealing® Technique είναι η ενεργειακή μέθοδος ευεξίας, με ιδρύτρια την αμερικανίδα Βαϊάννα Στάϊμπολ, .
Η Μαρία Τελίδου, πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια, ThetaHealer®  and ThetaHealing® Instructor προάγει και διδάσκει την τεχνική ThetaHealing στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώnew ayurveda      Μια όμορφη συνεργασία με την «Ayurveda Hellas» θα γίνει φέτος. Τo σεμινάριο Βασικό Επίπεδο DNA θα διεξαχθεί στον χώρο της «Ayurveda Hellas» στις 02-03-04 Φεβρουάριου 2018.  Αυτή η παρουσίαση θα είναι ενημερωτική και θα παρουσιάσει όλο το περιεχόμενο της τεχνικής ThetaHealing.

Η προγραμματισμένη παρουσιάση για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ακυρώνεται λόγω των γενικευμένων απεργιών την συγκεκριμένη ημέρα και θα διεξαχθεί πλέον Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.
 

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018,  18:00 – 20:00
Τοποθεσία : «Αyurveda Hellas» Πολυχώρος
Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα
105 57, Αθήνα

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει με ακρίβεια, ελάτε 15 λεπτά πιο πριν.

Για όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια,
και περισσότερα για την τεχνική ThetaHealing
και πολλά άλλα εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας.

  Πρόλογος από την Σοφία Παπαδοπούλου, CEO «Ayurveda Hellas»:

Αγιουρβέδα: σημαίνει “Η Ιατρική Νου – Σώματος” και αυτό γιατί βασική της αρχή είναι πως: “ ο νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και ότι η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας συνειδητότητας και την επέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα.» Διαθέτει δε ανάμεσα σε άλλα, πολλές τεχνικές και προσεγγίσεις, ώστε ο νους να είναι σε όσο το δυνατόν “Sattvic κατάσταση» (Σάτβικ, καθαρή αγνότητα) ”. Μία επίσης διαδεδομένη περιγραφή της Αγιουρβέδα είναι, «The mother of all healing arts”,( η Μητέρα όλων των θερατευτικών τεχνών)
και αυτό γιατί μπορεί να εγκολπώσει όποια ολιστική θεραπευτική προσέγγιση προάγει την ισορροπία: Σώμα – Νους – Πνεύμα.

Πιστεύω ανεπιφύλακτα πως η τεχνική ThetaHealing αναπτύσσει δυναμικά και άμεσα τις σαττβικές ιδιότητες του νου (μιας και έχω παρακολουθήσει εγώ η ίδια και τους 3 εκπαιδευτικούς κύκλους). Έτσι μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με την παράδοση των 5000 χρόνων της επιστήμης της Αγιουρβέδα, οδηγώντας μας ευκολότερα στα βαθιά επίπεδα της Ύπαρξης και βοηθώντας μας, να ανακαλύψουμε την Αληθινή μας Φύση, που άλλωστε είναι και ο Απώτερος Σκοπός μας…

Είμαι λοιπόν ιδιαίτερα ικανοποιημένη και χαρούμενη, που θα φιλοξενήσουμε στον πολύχωρο ολιστικής υγείας & ομορφιάς της Αγιουρβεδα Ελλάς, το πολύ χρήσιμο αυτό σεμινάριο του οποίου εισηγήτρια είναι η πρωτοπόρος σε αυτήν την τεχνική Μαρία Τελίδου.
Σας περιμένουμε!

Σε αυτήν τη παρουσίαση:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.

– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.

– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.

– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως συνείδηση.

-Θα  κατανοήσουμε την  έννοια «Θεός» ή «Δημιουργός» από την οπτική του ThetaHealing.

– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να τις αλλάξουμε σε θετικές.

– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.