Αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλούμε στις δημόσιες παρουσιάσεις και ομιλίες της τεχνικής ThetaHealing (Μέθοδος Θήτα) με την Μαρία Τελίδου.  ThetaHealing® Technique είναι η ενεργειακή μέθοδος ευεξίας, με ιδρύτρια την αμερικανίδα Βαϊάννα Στάϊμπολ, .
Η Μαρία Τελίδου, πιστοποιημένη Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια από την Βαϊάννα Σταϊμπολ, ThetaHealer®  and ThetaHealing® Instructor, προάγει και διδάσκει την τεχνική ThetaHealing®, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια, και περισσότερα για την τεχνική ThetaHealing και πολλά άλλα εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας.

Για την καλοκαιρινή περίοδο δεν υπάρχουν προγραμματισμένες δημόσιες ομιλίες.

Δείτε βίντεο προηγούμενων παρουσιάσεων εδώ


Στις ομιλίες η Μαρία Τελίδου παρουσιάζει την τεχνική και μαθαίνετε:

-Θα μάθετε τα πάντα για την τεχνική ThetaHealing και θα κατανοήσετε πως λειτουργεί.

– Θα βιώσετε πώς να φέρνετε τον εαυτό σας στη συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα, τι μπορείτε να επιτύχετε όταν είστε σε αυτή τη κατάσταση και πως θα σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, θεραπεία, υγεία και αφθονία σε φυσικό ή ψυχολογικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς της καθημερινή σας ζωής.

– Θα μάθετε το επιστημονικό υπόβαθρο των ενεργειακών θεραπειών μέσω της κβαντικής φυσικής, τον ρόλο της διαίσθησης στην θεραπεία και πως να καλλιεργήσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες.

– Θα κατανοήσετε την απλότητα της θεραπείας και την δύναμη της σκέψης ως συνείδηση.

-Θα  κατανοήσουμε την  έννοια «Θεός» ή «Δημιουργός» από την οπτική του ThetaHealing.

– Θα εξερευνήσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις, την προέλευσή τους, το πως μας οδηγούν σε ασθένειες και πως μπορούμε να τις αλλάξουμε σε θετικές.

– Θα μάθετε πως να αλλάζετε την ζωή σας με την δύναμη της συνείδησής σας και θα γίνουν και κάποιες απλές βιωματικές ασκήσεις.