Γιορτή Αγάπης και Ενότητας

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην «Γιορτή Αγάπης και Ενότητας» στις 17 Φεβρουαρίου. Τιμήσαμε ο ένας τον άλλον με τα γέλια και την αγάπη μας. Χορέψαμε και τραγουδήσαμε. Είδαμε βίντεο των πνευματικών δασκάλων. Ευλογήσαμε με αγκαλιές, προσευχές και διαλογισμό ο ένας τον άλλον και μαζί όλο το σύμπαν.
Ήρθαν περίπου 100 άτομα. Αγοράστηκαν 370 λαχνοί. Τα έσοδα μοιράστηκαν μεταξύ των ομάδων «’Αμμα» και «Αείφαρον» . Το πιο σημαντικό σε αυτή τη γιορτή ήταν ότι ήρθαν άνθρωποι από πολλές πνευματικές ομάδες και βρήκαν παλιούς φίλους που είχαν να δουν πολλά χρόνια, και σχεδόν ο καθένας συνάντησε με έκπληξη κάποιον παλιό καλό φίλο.
Επίσης ήταν η αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Μαζεύτηκαν χρήματα για το κοινωνικό έργο των ομάδων που ανέφερα παραπάνω, έγιναν πολλές καινούργιες γνωριμίες, πολλοί έφεραν εδέσματα και είχαμε όλο το βράδυ φαγητό και γλυκά, πολλοί προσέφεραν εθελοντικά βοήθεια και είχαμε εξυπηρέτηση και φυσικά τα 170 δώρα που μοιράστηκαν μέσω της κλήρωσης στους καλεσμένους. 70 δώρα ήταν πολύ ακριβά, αφού ήταν προσφορές συνεδριών και σεμιναρίων αξίας 50-100 ευρώ έκαστο. Έτσι χωρίς να το καταλάβουμε από τη μικρή και ουσιαστική προσφορά του καθενός δημιουργήθηκε ένα τεράστιο κύμα αφθονίας για όλους. Παίζοντας και γιορτάζοντας. Ας είναι αυτό ένα παράδειγμα έμπνευσης για τον καθένα μας.

Στιγμιότυπα από την γιορτή που έγινε στις 17 /02/2013 πατήστε εδώ.

«ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Προσωπική εγκάρδια πρόσκληση από την Μαρία Τελίδου – ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 7μ.μ. – «Το γέλιο μας είναι η ευγνωμοσύνη μας για τη Ζωή»

 

534427_10151157858191143_1119363046_nΕπί της ευκαιρίας των γενεθλίων μου θα ήθελα να τιμήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδωσαν νόημα στην ζωή μου, δόμησαν τον χαρακτήρα μου και έφεραν την ζεστασιά της αγάπης όχι μόνο στην δική μου ζωή αλλά και στην ζωή της ανθρωπότητας. Θα ήθελα αυτά τα γενέθλια να είναι μια γιορτή Αγάπης και Ενότητας.

Θα ήθελα να τιμήσω…
… την Άμμα, την Ινδή πνευματική διδάσκαλο που αγκαλιάζει όλον κόσμο
… τον Θιβετιανό δάσκαλο Ναμκάϊ Νόρβου, ιδρυτή του πνευματικού δρόμου «Τζόκσεν»
… τον Μιχαήλ, πνευματικό δάσκαλο της κοινότητας «Αείφαρον»
… την Βαϊάννα Στάϊμπολ ιδρύτρια της θεραπευτικής μεθόδου ThetaΗealing® ή «Μέθοδος Θήτα»
… τον Μάρσαλ Ρόζενμπεργκ ιδρυτή της μεθόδου «Μη – Βίαιη Επικοινωνία»
… την « Ένωση όλων των Ιερών Πνευματικών Δασκάλων»
… την οικογένεια μου, τους φίλους μου, γνωστούς και αγνώστους και όλους τους ανθρώπους που έχουν μοιραστεί μαζί μου την αγάπη τους για την Ζωή.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ …

– κοινότητα «304377_527258707303815_713643603_nΕλληνική ομάδα φίλων της Άμμα»
– κοινότητα «Αείφαρον»
– κοινότητα «Τζόκσεν»
– ομάδα «Μη-Βίαιη Επικοινωνία»
– ομάδα «Μέθοδος Θήτα» και όλους όσους έχουν κάνει σεμινάρια, συνεδρίες ή απλά αγαπούν την Μέθοδο
– όλοι οι φίλοι και γνωστοί και φυσικά η οικογένεια μου

Θα χαρούμε εάν μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Μπορείτε να φέρετε τους φίλους σας και εάν είστε μόνοι, ελάτε, είναι σίγουρο ότι θα κάνετε πολλούς φίλους εδώ. Αυτή η βραδιά θα είναι μια γιορτή αγάπης, ένωσης, ανταλλαγής και προσφοράς. Είναι μια γιορτή που όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε σε όλους και να λάβουμε από όλους. Εκτός από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα υπάρχουν και διάφορες δραστηριότητες οι οποίες είναι:

424972_276155059121011_977930819_nΚλήρωση

Κλήρωση με πάρα πολλά δώρα. Όλα τα έσοδα θα μοιραστούν ανάμεσα στις ομάδες «Αείφαρον» και «Άμμα» για να ενισχυθεί οικονομικά το πνευματικό και κοινωνικό έργο τους.

Η ομάδα «Αείφαρον» εκτός των άλλων δεκάδων κοινωνικών έργων έχει ξεκινήσει την διαδικασία δημιουργίας ενός πρότυπου πνευματικού, οικολογικού και θεραπευτικού κέντρου στην αρχαία Νεμέα.

Η ομάδα Άμμα προσπαθεί να φιλοξενήσει την ίδια την Άμμα στην Ελλάδα και να προσφέρει πνευματικό και κοινωνικό έργο.

Η τιμή των λαχνών είναι 1 ευρώ ο καθένας και σίγουρα 1 στους 2-3 λαχνούς θα έχει κάποιο δώρο.

Στα δώρα θα συμπεριλαμβάνονται και βιβλία της Άμμα, του Νόρβου, Άειβανχοφ, Πήτερ Ντενόφ και άλλων δασκάλων καθώς και εναλλακτικές θεραπείες/συνεδρίες).

Εάν έχετε κάποιο αντικείμενο που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (βιβλία, ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά, είδη σπιτιού, κοσμήματα, κτλ, μπορείτε να το προσφέρετε για να συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Επίσης εάν θέλετε να προσφέρετε θεραπείες/συνεδρίες/διάφορες υπηρεσίες, φέρτε μας την κάρτα με την προσφορά σας. Επικοινωνήστε με την Μαρία ή φέρτε την προσφορά σας το αργότερο πριν τις 8 μμ στην εκδήλωση.

spring  flowersΠροσφορά Δώρων

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει τραπέζι με διάφορα φαγητά. Λόγω των γενεθλίων της Μαρίας ίσως κάποιοι να ήθελαν να της φέρουν ένα δώρο. Η Μαρία θα προτιμούσε αντί για αυτού να συνεισφέρεται με την αγορά λαχνών και με κάποιο τρόφιμο (γλυκίσματα ή φαγητό ή σνακς) για να προσφερθούν στο τραπέζι και να μοιραστούν μεταξύ μας στην διάρκεια όλης της βραδιάς. Έτσι όλοι θα ενωθούμε και μέσω της θρέψης και της γεύσης με την αγάπη και την ενέργεια όλων.

imagesCA455XAI Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

7.00 – 7.30: Εισέλευση
7.30 – 8.00: Καλωσόρισμα από την Μαρία Τελίδου – Διαλογισμός – Βίντεο από τους προαναφερθέντες Δασκάλους
8.00 – 9.15: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα «Mystic Love» . Είναι ομάδα θεραπευτών που πιστεύουν ότι η μουσική είναι ένα δυνατό όχημα για να συνδεθούμε με το πνεύμα μας και να ανοίξουμε την καρδιά μας. Μουσικοί: Σάκτι, Βριντάβαν(Λέστερ), Πηνελόπη, Κένταυρος και Στρατής.
Μουσική και τραγούδια από τον Απόστολο,την Κατερίνα και την Κράση, Ομάδα «Αείφαρον»
Μουσική και τραγούδια από τον Μιχάλη και άλλους, Ομάδα «Άμμα»
Μουσική και τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες,
Για αυτή τη γιορτή όποιος έχει κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο , μουσική, χορό, κτλ και θα ήθελε να συμμετέχει στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την Μαρία. Θα είμαστε μια παρέα, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας
9.15 – 9.30: Διάλλειμα, τελευταία ευκαιρία αγοράς Λαχνών
9.30 – 9.45: Κλήρωση, Επίσημη παράδοση του χρηματικού ποσού στις ομάδες « Άμμα» και «Αείφαρον»,
10.00 – 11.30: Χορός – ώρα για χορό – πνευματική χορευτική μουσική με DJ (Περσεφόνη)

Το επίσημο πρόγραμμα τελειώνει εδώ για να μπορούν όσοι θέλουν να φύγουν με το μετρό.

ΤΟΠΟΣ

IERAX -FINALE-2 copyΑίθουσα «Ιέραξ», (πρώην «Διαλέρωτα»)
Αγίου Δημητρίου 59, 2ος όροφος
Άγιος Δημήτριος, τ.κ 173 43,
Μετρό «Δάφνης» δείτε το χάρτη εδώ
Οδηγίες: Το μετρό Δάφνη είναι επάνω στην κόκκινη γραμμή προς τα νότια. Βγαίνετε από την έξοδο «Στριγκάρη», διασχίζετε τους πεζόδρομους προς τα επάνω και δεξιά και αυτό σας οδηγεί στην οδό Αγίου Δημητρίου, σε 6-7 λεπτά περπάτημα θα είστε στο νούμερο 59.

Εγκαίνια σχολής Θήτα Χώρος

 

Το όνειρο μας είναι τώρα μια ζωντανή πραγματικότητα για όλους…
Η Μέθοδος Θήτα απέκτησε το δικό της σπίτι !

Με πολύ ευγνωμοσύνη και χαρά σας προσκαλώ στα εγκαίνια
του καινούργιου πολυχώρου “Θήτα Χώρος”.
Είναι ένας τόπος όπου θα στεγάζει τα σεμινάρια και τις συνεδρίες της Μεθόδου Θήτα και άλλων θεραπειών και σεμιναρίων
που υποστηρίζουν το πνεύμα, τη φιλοσοφία της και την πρακτική της.
Ήταν ένα όνειρο που υλοποιήθηκε γρήγορα και εύκολα με τη χάρη της Θείας Συχρονικότητας
όπου έφερε μαζί τους κατάλληλους ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή.
Αυτός ο χώρος είναι για εμένα η απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όταν ακούμε τον αληθινό Εαυτό μας.
Αφιερώνω αυτόν τον χώρο στην ανθρωπότητα και σε όλη τη Δημιουργία.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνεισέφεραν στην πραγματοποίησή του.

Τα Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015.

 

Τριπλή Γιορτή Χαράς, Αγάπης και Ενότητας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στα γενέθλιά μου που γιορτάστηκαν ταυτόχρονα με την κοπή της πίττας και τον εαορτασμό από τα 5 χρόνια της Μεθόδου Θήτα στην Ελλάδα. Επίσης ευχαριστώ και όλους που έστειλαν την αγάπη τους από μακρυά. Ήταν τόσο συγκινητικό να βλέπω κάποιους ανθρώπους που δεν γνώριζα να ανοίγονται και να προσφέρουν σε εμένα την καρδιά τους τόσο γλυκά. Ευχαριστώ τόσο πολύ τους μουσικούς μας που δημιούργησαν μια τόσο ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα και έκατσαν μέχρι της 2 το βράδυ δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να εκφράσουμε την χαρά μας. Για κάποιους ήταν θεραπεία αυτή η γιορτή, κλαίγοντας επειδή τραγούδησαν πρώτη φορά μπροστά σε κοινό ή τραγούδησαν για τον αγαπημένο τους. Παρακάτω θα δείτε στιγμιότηπα και τα βίντεο από την γιορτή που περιλάμβάνουν την ομιλία της Μαρίας Τελίδου και το υπέροχο καλιτεχνικό – πνευματικό πρόγραμμα.


Μαζί Δημιουργούμε Ζωή – Radio Ypernoisis

Μαζί δημιουργούμε Ζωή!!
Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις 12:00, η Παναγιώτα και ο Βάιος θα φιλοξενήσουν στην εκπομπή τους: «Μαζί Δημιουργούμε Ζωή», τη Μαρία Τελίδου.

Στο ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις δημιουργούμε καινούριους ρυθμούς που συντονίζονται στον χορό της απόλαυσης.

Είμαστε εδώ για να μεταδώσουμε και να μεταφέρουμε νέες δονήσεις αιθέριας ουσίας μέσα από τον λόγο και τον ήχο.

SONY DSCΜια απαρχή, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.ypernoisisradio_mazi_dimiourgoume_zoi.vaios_panagiota

Ο λόγος δίνεται στην τέχνη!

Η εξέλιξή μας είναι η εξέλιξη της συνειδητότητάς μας.
Την αναγνωρίζουμε και την επικοινωνούμε !

Όλοι μαζί καρδιά με καρδιά μέσα στην ροή της αγάπης

Προσεγγίζουμε! Υποστηρίζουμε! Αγαπάμε!

Ας μπούμε μέσα στην ροή της αγάπης.

Η ζωή κάθε μέρα μας διδάσκει την αξία της ενότητας, την δυναμική του συλλογικού πνεύματος, το μοίρασμα. Μέσα από αυτή την εκπομπή θα σας μεταφέρουμε σε ένα ταξίδι συλλογικότητας, με πρόθεση την ανθρώπινη ενδυνάμωση μέσα από την σύνδεση.
Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στις 12:00! Συντονιστείτε!
Πατήστε εδώ για να ακούσετε την μουσική της καρδιάς σας!

Google Cover(no date)


Διαλογισμός IAM – Dayalu

IAM Technique – Διαλογισμός IAM

Στιγμιότυπα από το Σεμινάριο Διαλογισμού «IAM» που φιλοξενήσαμε στη σχολή «Θήτα Χώρος». Ήταν μεγάλη ευλογία για εμάς και ευχαριστούμε τον Dayalu, που ήρθε από το άσραμ της Άμμα για να μας διδάξει τον διαλογισμό. Επίσης ευχαριστούμε και την Ελληνική ομάδα της Άμμα για την υποστήριξη. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε έστω και λίγο στο μεγάλο έργο της Άμμα. Περισσότερες πληροφορίες για την Άμμα κάντε κλικ εδώ.


Κοπή πίτας 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , 16 Ιανουαρίου 2012 – Κοπή της πίτας

Μια ευχή από την οικογένεια της Μεθόδου Θήτα για όλο το σύμπαν

Είναι εκπληκτικά τα χρόνια που έρχονται όταν τα οραματιστούμε με τα μάτια της καρδίας μας, την ταπεινότητα της ψυχής μας, τη σοφία του νου μας…
…και νιώσουμε ότι μας αξίζει να βιώσουμε στην καθημερινή μας ζωή ένα γλυκό χάδι, μια απαλή σταγόνα βροχής, ένα φιλί, μια αγκαλιά, μια ηλιαχτίδα, ένα ευγενικό χαρωπό χαμόγελο και εκείνα τα μωρουδίστικα γελάκια.
Για αυτό και ήρθαμε σε αυτή τη διάσταση.
Ας το αφήσουμε να μας συμβεί με έρωτα και γαλήνη.
Καλή χρονιά!