testimonial-image

Σπουδαστές του Σεμιναρίου  Διασθητική  Ανατομία Ιούλιος 2017

Ένα σεμινάριο έχω κάνει με την Μαρία, την διαισθητική ανατομία. Ήταν αποκαλυπτικό για μένα και το περιεχόμενο, αλλά κυρίως η δομή, η διδασκαλία και ο τρόπος της να προσεγγίζει το θέμα τόσο απλά και χωρίς ταμπού. Η λειτουργία του σώματός μας είναι τόσο συνδεδεμένη με τον δυισμό και τις πεποιθήσεις μας, που δείχνει δύσκολο να ξεμπλοκάρει κανείς και να δει τον εαυτό του σαν μέρος της συμπαντικής ενέργειας. Αυτό και μόνο είναι μια θαυμάσια αίσθηση!
__Πέτρος Ανδριανόπουλος____________________________
 
 
Θέλω να σε ευχαριστήσω για ό,τι μας έδωσες απλόχερα στο σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία / Ιούλιος 2017. Για τον σεβασμό που έχεις στο «λειτουργήμα » που κάνεις , αλλά και το σεβασμό που έδειξες σε εμάς που συμμετείχαμε, αλλά και γενικά που δείχνεις στους θεραπευόμενούς σου. Μας τον έδειξες και μας τον προσέφερες απλόχερα με την ευγένειά σου, με τον πλούτο των γνώσεων σου, με την προσπάθεια σου να μάθουμε , να κατανοήσουμε και να αναπτύξουμε την διαισθησή μας , με τις συνεχείς επαναλήψεις για να τα εμπεδώσουμε , με την ηρεμία και γαλήνη που εκπέμπεις , με την αυθόρμητη περιποίηση σου ακόμα και στα διαλείμματα…!!!
 
Μαρία, συνδυάζεις τον θεραπευτή και τον γνώστη , τον θεραπευτή και τον δάσκαλο , τον θεραπευτή που συνεχώς εξελίσσεται , τον θεραπευτή που προσφέρει την γνωση που κατακτά ΚΑΙ μέσω της προσωπικής του θεραπείας. Αυτό για μένα είναι μαγικό και συγκινητικό γιατί απουσιάζει η έπαρση και ο εγωισμός .
 
Πολύ υλικό, πολλές σημειώσεις, όλα απλόχερα.
 
Γελάσαμε, μοιραστήκαμε, εργαστήκαμε , ανταλλάξαμε.
 
Θεωρώ ότι είναι από τα πιο σημαντικά σεμινάρια η Διαισθητική Ανατομία, αφορά όλο το σώμα και όλες τις πεποιθήσεις και η εργασία που γίνεται μαζί σου είναι πολύ ουσιαστική.
Πολλές οι αλλαγές και κατανοήσεις κατά την διάρκεια του γκρουπ και πάρα πολλές αυτές που θα ακολουθησουν μετά από 15 ημέρες εντατικής θεραπείας….
 
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που… » εμφανίστηκες » στον δρόμο της εσωτερικής μου αναζήτησης!!
 
Σε ευχαριστώ πολύ,
_____Σοφία Β.___________________________________
 
 
15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΝΟΣΕΙ. ΕΛΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΣΤΑΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΕΛΙΔΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!
 
ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ. ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ. ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΩΘΕΙ, ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!! ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΙΔΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!
 
_______Μαρίτα Ηλιάκη___________________________ __________________________________
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

*ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ  Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ.ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ,ΤΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ,Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!
Μαρίτα Ηλιάκη 2016___________________________________________________________________________
*Βλέπω την ζωή μου πεντακάθαρα μέσα απο την ενσυναίσθηση της ολότητας. Είμαι χαρούμενος, διαυγής, έτοιμος για δράση και ευγνώμων στην Μαρία που μου έδειξε απλά το θαύμα της λειτουργίας του σώματός μου. Η Μαρία μου ενστάλλαξε την έννοια του θαύματος όπως δονείται απο την Δημιουργική Πηγή. Ναι, είναι θαύμα να συναισθάνομαι την αρμονία της λειτουργίας του σώματός μου και να νιώθω ένα με την Πηγή.
Η Μαρία μπαίνει και βγαίνει σαν πούπουλο είτε σε μια συνεδρία είτε σε μια απαιτητική εκπαίδευση, όπως ήταν αυτό το δεκαπενθήμερο σεμινάριο. Πραγματικά σε ευχαριστώ για ό,τι βίωσα κοντά σου.Πέτρος Ανδριανόπουλος, 2017_____________________________________________________________________*Για μένα η συνάντηση μου με την Μαρία Τελίδου είναι σταθμός. Απενοχοποιήθηκα για ρόλλους που έπαιξα, οριοθετούμαι, συνέθεσα τη γνώση μου απο την ψυχαναλυση που έκανα, οργάνωσα τα θεραπευτικά μου κομμάτια!!!!Μαρία σε ευχαριστώ.
Μάρω Τζανακάκη 2016__________________________________________________________________________

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

*ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ.ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΦΘΟΝΙΑ » ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΛΥΝΟΥΜΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΝΣΤΑΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΕΜΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΜΑΡΙΤΑ ΗΛΙΑΚΗ,2017__________________________________________________________

*Ηταν πολυ προσιτη και βοηθητικη. Ενθαρρυνε καθε προσπαθεια και δεν επεκρινε κανεναν. Εξαιρετικη συνεργασια.
Μαρία Καραγιάνη, 2016_____________________________________________________________________

*Εκανα το βασικό σεμιναριο DNA!!!Είναι λίγες μέρες μόνο που το βίωσα.Φεύγοντας είχα ηδη συγκροτίσει και συνθέσει όλο θεραπευτικό πνευματικό μου κομμάτι. Η Μαρία είναι εξαιρετική θεραπεύτρια, μεταδοτική δασκάλα, μεθοδική, τίμια, και γειωμένη!!!!Περιμένω το επόμενο σεμιναριο.
Μάρω Τζανακάκη, 2016 ____________________________________________________________________________

*Η κυρία Μαρία παρά την εμπειρία της, τις γνώσεις της και τις τόσες ώρες διδασκαλίας ήταν μπροστά μας ένα κορίτσι ταπεινό, γεμάτο χιούμορ, αγάπη και καλή θέληση σε κάθε τι που κάναμε ή λέγαμε. Μας προσφέρατε πολλά !! Συνεχίστε !
Παναγιώτα Μπαρμπαρή, 2014______________________________________________________________________

*Είμαι ενθουσιασμένη με τη Μαρία.
Μου αρέσει η απλότητα της και η κατάρτηση της όχι μόνο για τη ΘΗΤΑ.
Χαίρομαι που σε γνώρισα.
Μανώλης Ισχάκης, 2014______________________________________________________________________

*****************************************************************************

Σπουδάστρια του σεμιναρίου στην Αρμονική Ζωή, Μαρκόπουλο, Ιούνιος 2011

Το σεμινάριο ThetaHealing® είναι ένα απο τα πιο ολοκληρωμένα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει. Προσεγγίζει τους μαθητές μελλοντικούς θεραπευόμενους (?) μ’ενα τρόπο που μόνο η Πηγή ή ο Δημιουργός θα μπορούσε, φυσικά μέσα από το Δάσκαλο και τον μελλοντικό θεραπευτή αντίστοιχα! Διδάσκει και ετοιμάζει τους θεραπευτές να μπουν μέσα σ’ όλα τα πεδία ύπαρξης της ανθρώπινης συνειδητότητας και να βοηθήσουν στην επίλυση οποιουδήποτε θέματος. Βίωσα την απόλυτη καθοδήγηση του Θείου.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Βαϊάνα αλλα και στη δασκάλα μου τη Μαρία Τελίδου που καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου με την παρουσία της μας έδειξε τί σημαίνει να είσαι ThetaHealer® και πώς να το βιώνεις και να το εκφράζεις συνεχώς! Το συστήνω ανεπιφύλακτα και μέ αγάπη!

Sanja Petkovic,  Mαρκόπουλο 2011

Η Μέθοδος Θήτα με βοήθησε να αισθανθώ ασφάλεια για να μπορέσω να ξεκλειδώσω μερικά από τα πιο ωραία βάθη της ψυχής μου..

Μαρτυρίες από το Βασικό Σεμινάριο Σεπτέμβριος 2011

 • Συγκλονιστικό σεμινάριο. Αλλάζει πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο!!! Ευχαριστούμε!!!
 • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
 • Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια σπουδαία μέθοδος κάθαρσης του υποσυνειδήτου και Σύνδεσης με το Θείον εντός μας, που ανοίγει νέους Δρόμους Πνευματικής Εξέλιξης και Ανάπτυξης.
 • Σαν να ανοίγεται μια ολοκαίνουργια κατάλευκη σελίδα στο βιβλίο της ζωής, στην οποία δεν χωράνε περιορισμοί, “πρέπει” και φόβοι, παρά μόνο η δική μας δημιουργική τάση, εναρμονισμένη με τα βαθειά και ειλικρινά “θέλω” της ψυχής. Πραγματικά ένα θείο δώρο.
 • Η τεχνική αυτή είναι η απόλυτη βοήθεια για ο,τιδήποτε θέλουμε να πετύχουμε στην ζωή μας.
 • Η μέθοδος “ThetaHealing®” είναι ένα φωτεινό μονοπάτι προς την γνώση του εαυτού μας και του όλου. Η Μαρία…φωτισμένος άνθρωπος!!! Σ’ ευχαριστώ.
 • Το ThetaHealing® είναι ότι καλύτερο έχω βιώσει στην ζωή μου. Θα το χρησιμοποιήσω για τον εαυτό μου, και θα βοηθήσω πολλούς συνανθρώπους μου. Σ’ ευχαριστώ Μαρία Τελίδου. Σου είμαι ευγνώμων.
 • Μοναδική εμπειρία! Εξαιρετικό σεμινάριο από μια χαρισματική δασκάλα, την Μαρία Τελίδου. Σου δίνει όλα τα εργαλεία για να βελτιώσεις και να θεραπεύσεις την ζωή την δική σου και των άλλων. Μαρία, είμαι ευγνώμων.
 • Ευχαριστώ τον Θεό για το υπέροχο αυτό δώρο. Ευχαριστώ που έφερε στον δρόμου το ThetaHealing®. Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου.
 • Απαραίτητο εργαλείο, είτε για προσωπική εξέλιξη και θεραπεία, είτε επαγγελματικά. Η μέθοδος που περίμενα να γνωρίσω.
 • Νιώθω ευγνωμοσύνη για την μέθοδο αυτή. Σε βοηθάει να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και να αξιοποιήσεις την σύνδεσή σου με τον Δημιουργό. Ευχαριστώ την Μαρία που μας μετέφερε αυτό το καταπληκτικό εργαλείο αυτογνωσίας.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, σεμινάρια 2011

Οι περισσότεροι συμφωνούμε πλέον ότι ΟΛΑ αρχίζουν και τελειώνουν με το καθάρισμα των σκουπιδιών του υποσυνειδήτου μας, δηλαδή των θαμμένων περιοριστικών – αρνητικών πεποιθήσεων, αρνητικών σκέψεων, αρνητικών συναισθημάτων, απωθημένων, ανεκπλήρωτων επιθυμιών, κόμπλεξ κλπ, που μας κρατάνε αποσυνδεδεμένους από το Θείον και την Άπειρη Αφθονία Του σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. (Οπως κι αν το ονοματίζει ο καθένας αυτό το Θείον!) Πιστεύω πως η Μέθοδος Θήτα είναι η καλύτερη τεχνική Κάθαρσης όλου αυτού του υποσυνείδητου σκουπιδαριού, (είτε του δικού μας είτε των άλλων) επειδή προσφέρει άμεση και χειροπιαστή βελτίωση της ζωής μας και της καθημερινότητας μας!

ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΗ

Το ThetaHealing® είναι μία μέθοδος μοναδική που θεραπεύει, αλλάζει και κυριολεκτικά μεταμορφώνει τη ζωή μας. Το σεμινάριο που παρακολούθησα ήταν για μένα πραγματική ευλογία γιατί έμαθα πώς να διαχειρίζομαι με τον πιο άμεσο και τον καλύτερο τρόπο τα θέματά μου, πώς να επιλύω χρόνια ζητήματα, να ακυρώνω πρωταρχικές αρνητικές πεποιθήσεις και να φέρνω στη ζωή μου περισσότερο φως, περισσότερη αγάπη και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Η Μαρία είναι εξαιρετική δασκάλα, χαρισματική και φωτισμένη, με ανοιχτή καρδιά και καθαρή ψυχή. Διαθέτει τις αναγκαίες γνώσεις, έχει μεταδοτικότητα, είναι άμεση, ειλικρινής και, κυρίως, άνθρωπος! Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Αν συμμετείχαν στα σεμινάρια περισσότεροι άνθρωποι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.

ΛΙAΝΑ ΜΟΥΤΣΑΝΑ, σεμινάρια Σεπτεμβρίου 2011

Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! μέσα από την καρδιά μου♥ με την μέθοδο Θητα κατάφερα να βρω την δύναμη να πετάξω το περιττό βάρος από πάνω μου…. είμαι σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό το κατάφερα με 3 συνεδρίες μόνο… θα έρθω μόλις φτάσω στον στόχο μου…. θα δεις μια καινούργια ανανεωμένη Λιάνα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!! Θέλω να σου πω ότι και επαγγελματικά τα πάω πολύ καλά!!!! Είναι από τα καλύτερα σεμινάρια που έχω κάνει στην ζωή μου!!!! κι εχω κάνει πολλά…. κι εσύ μία από τις καλύτερες δασκάλες μου!!! Είσαι ένας Άγγελος!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ♥ ♥ ♥ ♥ ..

MAΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , σεμινάρια Φεβρουαρίου 2012

Με την Μέθοδο Θήτα πίστεψα ξανά στα θαύματα,έγινα πάλι παιδί που σαν φυσικό του έχει να φαντάζεται και να οραματίζεται.
Δεν είναι απλά μια τεχνική θεραπείας, αλλά μια ολοκληρωμένη μέθοδος εκπαίδευσης του νου,η οποία βοηθά όλους τους ανθρώπους να εκφράσουν το δυναμικό τους.
Είναι πολύ όμορφο όταν αρχίζεις να θυμάσαι τις ικανότητες σου και να τις εκδηλώνεις και για αυτό το λόγο ευχαριστώ το Θεό, το σύμπαν, τη Μαρία Τελίδου και τον εαυτό μου που βρέθηκα σε αυτά τα σεμινάρια (μέσα σε εκατοντάδες άλλα),καθώς και τους συμμαθητές μου και συνοδοιπόρους.

ΜΑΡΙΑ ΑΒΟΡΙΤΗ , σεμινάρια Φεβρουαρίου 2012

Μαρία μου, θα ήθελα να σου ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ενέργειες που επικοινωνείς με όσους το επιλέγουν. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τα σεμινάρια και πλέον οι αλλαγές σε μένα ¨φωνάζουν»! Έχω σταματήσει τελείως να τρώω κρέας και απορώ πώς το έτρωγα! Αυτό δεν το επεδίωξα, έτσι συνέβη! Έχω ξεκινήσει και φτιάχνω δικά μου σαπούνια και καλλυντικά χωρίς συντηρητικά. Έχω «χάσει» τους γνώριμους φόβους μου…! Ο τρόπος έχει ενδιαφέρον: Συμβαίνει κάτι που λειτουργεί ως εναρκτήριο λάκτισμα ανασφάλειας ή φόβου. Ένα μέρος του εαυτού μου παραμένει τελείως ανέπαφο ως παρατηρητής (χαμογελάει κιόλας) . Ένα άλλο μέρος βουλιάζει στην κατάσταση και λυπάται τον εαυτό του μέχρι που κλαίει ή βαριαναστενάζει….! Μετά γίνεται κάτι σαν ένωση αυτών και τελειώνει εντελώς η ανησυχία. Όχι μη φανταστείς ότι τα προβλήματα τελείωσαν, απλώς δεν τα βλέπω πλέον σαν προβλήματα, αλλά εμβαθύνω με τη Μέθοδο Θήτα και αποδεικνύεται ότι είναι απλώς η αφορμή για περισσότερη αυτογνωσία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα όνειρα μου!!! Αυτά τα λίγα, και πάλι σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να είσαι πάντα γεμάτη ΑΓΑΠΗ