4ο Φεστιβαλ Ευ Ζήν Μαρία ΤελίδουΗ Μαρία Τελίδου δέχεται τηλεφωνικά με πολύ χαρά όλες τις ερωτήσεις σας, για όποια απορία έχετε σχετικά με τη Τεχνική ThetaHealing, ατομικές συνεδρίες  ή τα σεμινάρια. ΦΕάν δεν το σηκώσουμε αμέσως, μην ανησυχείτε, θα δούμε την κλήση σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Γραφτείτε στη μηνιαία ηλεκτρονική μας ενημέρωση, αφήνοντας δίπλα δεξιά, το email σας, το οποίο δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο λόγο.

Εάν θέλετε να μας αφήσετε ένα μήνυμα χρησιμοποιήστε παρακάτω τα πλαίσια με το όνομα σας και το τηλέφωνο σας ή το e-mail σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

 Στοιχεία επικοινωνίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή
10.30 – 14.00

Κινητό: 6949762983

e-mail: info@mariatelidou.gr
www.mariatelidou.gr
Facebook σελίδα: Maria Telidou Θήτα Χώρος
Facebook profil: Maria Telidou

 


O χώρος για τα σεμινάρια της τεχνικής ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα)
και της «Μη Βίαιης Επικοινωνίας»

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674

Από όπου και έαν έρχεσται ελάτε πάντα από την οδό Γούναρη.
Στο ύψος 146 της Γούναρη απέναντι από το BP βενζινάδικο είναι η οδός Αριστείδου στα δεξιά (εάν έρχεσται από Αθήνα προς Βούλα). Ο αριθμός 27 είναι μετά από 50 μέτρα στα δεξιά σας. Πηγαίνετε στην είσοδο της πολυκατοικίας στον 1ο όροφο. Προσέξτε να έρθετε από την Γούναρη. Εάν έρθετε από αλλού θα μπερδευτείτε διότι από λάθος του δήμου υπάρχει πιο κάτω και μια άλλη Αριστείδου 27 που είναι και ταυτόχρονα Αριστείπου.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ