4ο Φεστιβαλ Ευ Ζήν Μαρία Τελίδου – Η Μαρία Τελίδου δέχεται τηλεφωνικά με πολύ χαρά όλες τις ερωτήσεις σας, για όποια απορία έχετε σχετικά με τη Τεχνική ThetaHealing, ατομικές συνεδρίες  ή τα σεμινάρια. Εάν δεν το σηκώσουμε αμέσως, μην ανησυχείτε, θα δούμε την κλήση σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

– Η σχολή μας λειτουργεί μόνο με ραντεβού για ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια. Όλες οι πληροφορίες δίδονται μόνο τηλεφωνικά.

 – Γραφτείτε στη περιοδική ηλεκτρονική μας ενημέρωση, αφήνοντας δίπλα δεξιά, το email σας.

 – Εάν θέλετε να μας αφήσετε ένα μήνυμα χρησιμοποιήστε παρακάτω τα πλαίσια με το όνομα σας και το τηλέφωνο σας ή το e-mail σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

 Στοιχεία επικοινωνίας:

Δευτέρα έως και Παρασκευή
10.30 – 14.00

Κινητό: 6949762983

e-mail: info@mariatelidou.gr
www.mariatelidou.gr
Facebook σελίδα: Maria Telidou Θήτα Χώρος
Facebook profil: Maria Telidou

 


O χώρος για τα σεμινάρια της τεχνικής ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα)
και της «Μη Βίαιης Επικοινωνίας»

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674

Γούναρη και  Αριστείδου 27, Γλυφαδα, 16674
Από όπου και έαν έρχεστε ελάτε πάντα από την οδό Γούναρη.
Με αμάξι:  Στο ύψος 146 της Γούναρη, απέναντι από το BP βενζινάδικο, είναι η οδός Αριστείδου στα δεξιά (εάν έρχεσται από Αθήνα προς Βούλα). Ο αριθμός 27 είναι μετά από 50 μέτρα στα δεξιά σας. Πηγαίνετε στην είσοδο της πολυκατοικίας στον 1ο όροφο. Προσέξτε να έρθετε από την Γούναρη. Εάν έρθετε από αλλού θα μπερδευτείτε με μια άλλη οδό που λέγετε Αριστείπου και μπερδεύεται με την Αριστείδου.
Με μετρό: Σταθμός Ελληνικό. Είναι το νότιο τέρμα της κόκκινης γραμμής 2 . Βγείτε από την έξοδο » προς Αθήνα» και  μπορείτε να  πάρετε το  λεωφορείο 154 και να  κατεβείτε στάση «Βενεζουέλας». Η Αριστείδου είναι διπλά στην στάση. Επειδή το λεωφορείο αργεί (έρχεται κάθε 20-25 λεπτά και η διαδρομή είναι 8 λεπτά) μπορείτε να πάρετε ταξί, έχει πιάτσα έξω από το  μετρό και η διαδρομή είναι 5 λεπτά. Πες τε του να ακολουθήσει την διαδρομή Ιασωνίδου, να στρίψει δεξιά στην Γούναρη και μετά από 5 λεπτά οδήγησης δεξιά είναι η Αριστείδου απέναντι από το Βενζινάδικο ΒΡ.


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ