SONY DSC
Βιογραφικό

Η  Μαρία Τελίδου γεννήθηκε στην  Αθήνα το 1971 και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως γυμνάστρια στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Από το 2000 και για τα επόμενα 10 χρόνια έζησε στην Ινδία ως εθελόντρια στον μεγάλο πνευματικό και φιλανθρωπικό οργανισμό της ΑΜΜΑ, την διεθνούς φήμης πνευματική δασκάλα και φιλάνθρωπο, οργανώνοντας οικολογικά προγράμματα και μελετώντας τις Ανατολικές πνευματικές διδασκαλίες. Παράλληλα σπούδασε την Τεχνική ThetaHealing® και εντυπωσιασμένη από την αποτελεσματικότητα της αποφάσισε να ασχοληθεί εξ’ ολοκλήρου με αυτήν.
Το 2010 η Μαρία Τελίδου πρωτοξεκίνησε να σπουδάζει την τεχνικήΤhetaHealing με την Βαϊανα Σταϊμπολ, την  ιδρύτρια της τεχνικής ΤhetaHealing, στο εξωτερικό κυρίως Αγγλία, Ινδία και Αμερική όπου και  έγινε εκπαιδεύτρια. Το 2011 εισήγαγε για πρώτη φορά στην χώρα μας με ένα συστηματικό και οργανωμένο τρόπο την τεχνική ThetaHealing (ή Μέθοδος Θήτα στα ελληνικά, ThetaHealing® technique αρχική ονομασία).  Δημιούργησε την ιστοσελίδα www.mariatelidou.gr όπου μπορείτε να βρείτα τα πάντα για την τεχνική ΤhetaHealing, συν-μετάφρασε και επιμελήθηκε τα εγχειρίδια και τα 2 πρώτα βασικά βιβλία της τεχνικής: το βιβλίο «ΤhetaHealing® – H  Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας» και το βιβλίο «ΤhetaHealing® – Προχωρημένο Επίπεδο» της Βάϊάννα Στάϊμπολ.
Tαυτόχρονα άρχισε να διδάσκει και να παρουσιάζει την τεχνική ThetaHealing σε όλη την Ελλάδα. Η Μαρία διδάσκει πλέον όλα τα κύρια και μερικά από τα συμπληρωματικά σεμινάρια που συνιστούν την τεχνική ΤhetaHealing. Αυτά διεξάγονται συχνά όλον το χρόνο στην Αθήνα και πιο περιοδικά σε άλλες πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάρος, Ρόδος, Καλαμάτα, Λευκωσία, Πάτρα, Μύκονος.
Συμμετέχει ετήσια σε Πανελλαδικές Εκθέσεις, Φεστιβάλ και ραδιοφωνικές ή  τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας την τεχνική ThetaHealing και δίνοντας διαλέξεις. Έχει δημιουργήσει την σχολή της «Θήτα Χώρος» στην Γλυφάδα για την διδασκαλία της τεχνικής ΤhetaHealing και άλλων.
Η Μέθοδος Θήτα έχει πλέον γίνει δημοφιλής στην Ελλάδα διότι είναι αποτελεσματική και εύκολη. Η  Μαρία πιστεύει ότι όλοι μας είμαστε οι μόνοι θεραπευτές  του εαυτού μας και μπορούμε να φέρουμε όλους τους τομείς της  ζωή  μας υπό τον έλεγχο μας βιώνοντας αυτό που πραγματικά θέλει η ψυχή μας και είναι το καλύτερο για την εξέλιξή μας. Αυτό γίνεται μόνο όταν γνωρίσουμε όλο το δυναμικό μας και η Μέθοδος Θήτα κάνει ακριβώς αυτό, μας φέρνει σε αυτό το επίπεδο της Αυτογνωσίας. Βιώνοντας η ίδια μέσα από τη Μέθοδο Θήτα τεράστια οφέλη, τη χάρη και τις θετικές αλλαγές που επήλθαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στη ζωή της,  η Μαρία με πολλή χαρά μοιράζεται αυτή τη γνώση.
new masters picnew pic for scienceΤον Αύγουστο του 2013 η Μαρία απέκτησε μετά από 3 συνεχή χρόνια σπουδών τα διπλώματα της Μεθόδου Θήτα, «Μάστερ» και «Επιστήμη». Αυτό σημαίνει ότι πλέον στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, όλα τα σεμινάρια που αποτελούν την Μέθοδο Θήτα θα μπορούν να διδάσκονται από την Μαρία και να είναι διαθέσιμα σε όσους ενδιαφέρονται να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι ευτυχίας και αυτό – ανακάλυψης. Για να κατανοήσετε τα σεμινάρια και το τι περιλαμβάνουν αυτά τα διπλώματα κάντε κλικ εδώ. Η Μαρία επίσης αναβαθμίζει τις γνώσεις της σπουδάζοντας τα υποχρεωτικά σεμινάρια δασκάλων της Μεθόδου Θήτα, που επαναλαμβάνονται συχνά και τα οποία ελέγχουν και εγγυούνται την ποιότητα των δασκάλων και την συνεχή εξέλιξη τους.
 

telidou-staibolΜαζί με την Βαϊάννα Στάϊμπολ στην απονομή των διπλωμάτων, Αύγουστος 2013


think-aintaxo Η τάξη των “Certificate of Science” του 2013, στο Ινστιτούτο ThetaΗealing®, THInK, στο Άινταχο, στις ΗΠΑ


think Έξω από το:  ThetaHealing Institute of Knowledge®, August 2013, (THInK)theta certificationnew masters pic              new pic for science
 
 
 
IconThetaHealing
Practitioner
Icon ThetaHealing
Instructor
Icon ThetaHealing
Master
Icon ThetaHealing
Certificate
of Science
Icon ThetaHealing
Elective
         
Τα παραπάνω λογότυπα τα οποία μπορείτε επιβεβαιώσετε στο www.thetahealing.com είναι η πιστοποίηση ότι η Μαρία Τελίδου κατέχει αυτά τα διπλώματα ThetaHealer®, ThetaHealing® Master και ThetaHealing® Certificate of Science και είναι επαγγελματίας Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, εξουσιοδοτημένη  από το ίδρυμα THInK® και την Βαϊάννα Στάϊμπολ με  την παρακάτω εκπαίδευση:
Practitioner Seminars – Σεμινάρια σπουδαστών
 1. Basic DNA, Βασικό Επίπεδο DNA, 2010
 2. Advanced DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA,  2010
 3. Manifesting and Abundance, Υλοποίηση και Αφθονία, 2010
 4. Intuitive Anatomy, Διαισθητική  Ανατομία, 2011
 5. World Relations, Παγκόσμιες  σχέσεις, 2011
 6. Disease and Disorder, Ασθένειες και  Διαταραχές, 2012
 7. DNA 3, 2013
 8. Rainbow Children Kids, Τα παιδιά του Ουράνιου  Τόξου,  2013
 9. Soul Mate, Συντροφικές ψυχές, 2013
 10. RHYTHM to a Perfect Weight, O Ρυθμός για το Ιδανικό σας Βάρος, 2013
 11. Planes of Existence, ΤΕπίπεδα της Ύπαρξης, 2014
 12. Dig Deeper, Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση, 2016
 13. Animal Seminar, Το ζωϊκό Βασίλειο, 2016
 14. Plant Seminar, το Φυτικό Βασίλειο, 2016
 15. Growing Your Relationships I: You and Your Significant Other, Αναπτύξτε την σχέση σας Ι – Εσείς και ο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή σας, 2017
Elective Seminars- Επιλεκτικά Σεμινάρια
 • 1.Game of Life, το Παιχνίδι της Ζωής 2015
Η  Μαρία είναι επίσης εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτρια από το ίδρυμα THInK® και την Βαϊάννα  Στάϊμπολ  έχοντας κάνει τα παρακάτω σεμινάρια Εκπαιδευτών με τα οποία μπορεί να διδάσκει τα αντίστοιχα σεμινάρια σπουδαστών.
Instructor Seminar– Σεμινάρια Εκπαιδευτών
 1. Basic DNA Instructors, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδεύτρια, 2011
 2. Advanced DNA Instructors,Προχωρημένο Επίπεδο DNA, 2011
 3. Manifesting and Abundance Instructors Υλοποίηση και Αφθονία,  2011
 4. Intuitive Anatomy Instructors, Διαισθητική  Ανατομία, 2012
 5. World Relations Instructors, Παγκόσμιες  σχέσεις, 2013
 6. Disease and Disorder Instructors, Ασθένειες και  Διαταραχές, 2013
 7. DNA 3 Instructors,  2013
 8. Rainbow Children Instructors, Τα παιδιά του Ουράνιου  Τόξου, 2013
 9. Soul Mate Instructors, Συντροφικές ψυχές, 2013
 10. RHYTHM to a Perfect Weight Instructors, O Ρυθμός για το Ιδανικού σας Βάρος, 2013
 11. Dig Deeper Instructors, Αποτελεσματικότερη Εμβάθυνση (Dig Deeper), 2016
 12. Planes of Existence Instructors, Τα Επίπεδα της  Ύπαρξης, 2017
 13. Animal Seminar Instructors, Το ζωϊκό Βασίλειο, 2017
 14. Plant Seminar Instructors, το Φυτικό Βασίλειο, 2017
 

Επίσης η Μαρία Τελίδου ασχολείται
και διεξάγει σεμινάρια της ΜΒΕ
 
logo-nvc-x270-mikri
για περισσότερα κάντε κλικ εδώ
 

Άλλα πιστοποιητικά και  σπουδές της Μαρίας Τελίδου:
 • Καθηγήτρια Φυσικής  Αγωγής και Αθλητισμού, Τ.E.Φ.A.Α Αθηνών , 1998 -2002
 • Ταΐλανδέζικο μασάζ, www.thaiyogamassage.infothai.com, 2010 -2012
 • Ταΐλανδέζικο μασάζ, βοηθός εκπαιδεύτρια , 2011
 • Θεραπεία Βόρτεξ, www.vortexhealing.com , 2010
 • Yoga for pregnant women (γιόγκα για έγκυες), www.birthlight.com, 2010