Παγκόσμιες Σχέσεις

Categories: Σεμινάρια

Εγγραφή στα σεμινάρια

 

Περιγραφή σεμιναρίου

ac3c38_b2dc5a41cff241449fc60ef11d309c2e

Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper 
Διάρκεια: 5 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Παγκόσμιες σχέσεις της Μεθόδου Θήτα” – World Relationships ThetaHealer®.

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Για να δείτε το «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Για λεπτομέρειες πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Κόστος Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η πατρίδα σας είναι ο όλος ο Κόσμος ! Είστε συμπαντικοί πολίτες!

world-relationsΤο Σεμινάριο Παγκόσμιες Σχέσεις της Μεθόδου Θεραπείας Θήτα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες κουλτούρες και πεποιθήσεις για να πυροδοτήσει θέματα με τωρινές και περασμένες φυλές, θρησκείες και λαούς. Όταν βγουν αυτές οι πεποιθήσεις στην επιφάνεια, τα κρυμμένα μίση και οι πικρίες που μπορεί να προέρχονται ακόμα και από αιώνες πριν, απελευθερώνονται. Αυτό επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν και να δεχτούν τους λαούς και τις κουλτούρες του κόσμο με πραγματικά ανιδιοτελή αγάπη. Αυτό το σεμινάριο θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας αφού θα απαλλαγείτε από χρόνιες ανεξιχνίαστα περιοριστικές πεποιθήσεις και συναισθήματα από αυτήν ή άλλες ζωές και θα έρθετε σε επαφή με πραγματικό εαυτό σας.

 

Διδακτέα Ύλη:

1η, 2η Μέρα Επισκόπηση των πεποιθήσεων και των εθίμων στις χώρες του κόσμου. Οι μαθητές θα δουλέψουν πρακτικά με τις πεποιθήσεις για να βρουν και να απελευθερώσουν αρνητικά συναισθήματα και προγράμματα που έχουν για άλλες κουλτούρες και λαούς του κόσμου. Θα δουλέψουν με πεποιθήσεις που έχουν από τους προγόνους τους, περασμένες ζωές σε άλλες διαστάσεις ή εποχές ή πεποιθήσεις από την συλογική συνείδηση της ανθρωπότητας ή της περιοχής που κατοικούν.
3η Μέρα Επικέντρωση σε περιοριστικές πεποιθήσεις αναφορικά με κοινωνικές ομάδες, πολιτικές ομάδες, ομάδες επαγγελμάτων, ταξικούς διαχωρισμούς, σεξουαλικά ταμπού, κοινωνικά ταμπού, άτομα με ειδικές ανάγκες, κτλ.
4η, 5η Μέρα Παγκόσμιες θρησκείες, οι πεποιθήσεις τους και η αποδοχή τους με πραγματική ανιδιοτελή αγάπη. Θα δείτε πώς οι θρησκείες και οι διάφορες φιλοσοφικές σχολές σας έχουν περιορίσει ή βοηθήσει υποσυνείδητα. Θα κατανοήσετε πως να εμπιστεύεστε την δική σας εσωτερική γνώση χωρίς να αποστρέφεστε, να απειλείτε ή να απειλείστε από την κουλτούρα των άλλων.

Εγγραφή στα σεμινάρια