Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να  τις  βλέπετε σε μεγέθυνση.


 

Δείτε τα σχόλια στο FB

Δημόσια Παρουσίαση ΤhetaHealing, Επιμελητήριο Λάρισας, 11-12-2018.
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα στα χρονικά, που ένας δημόσιος φορέας ενδιαφέρετε για την αυτογνωσία και το ThetaHealing!! Εξεπλάγην πραγματικά όταν με την πρωτοβουλία του προέδρου κ. Σωτήρη Γιανακόπουλου και της γραμματέως κα. Καλλιόπη Τζήκα , τους   οποίους ευχαριστώ ολόθερμα, προσκλήθηκα να παρουσιάσω το ThetaΗealing στο Επιμελητήριο Λάρισας. Στόχος τους ήταν να βρουν οι επιχειρηματίες και όχι μόνο, τον αληθινό τους εαυτό και να αναπτύξουν το εσωτερικό δυναμικό τους ώστε να δημιουργήσουν ελεύθεροι από όλων των ειδών τους περιορισμούς που προσπαθούν να τους επιβληθούν από παντού. Χάρηκα ιδιαίτερα με την συμμετοχή των 40 και πλέον ανθρώπων και το ενδιαφέρον που δήλωσαν πολλοί για σεμινάρια και συνέχεια αυτής της προσπάθειας. Αυτή η κίνηση του επιμελητηρίου Λάρισας τιμά όλη την Ελλάδα και δείχνει την αλλαγή για την οποία πολλοί είναι έτοιμοι. Ανοίγει τον δρόμο και για άλλους παρόμοιους δημόσιους φορείς ώστε να γίνει η αυτογνωσία η αξία πάνω στην οποία πρέπει να χτίζεται η επιχειρηματικότητα.

 

 


 

 

Παρουσίαση στην  σχολή  μας  στην  Γλυφάδα, Νοέμβριος 2018


 

 

20-21-22 Απριλίου 2018, HEALTHY LIFE FESTIVAL

Περάσαμε πολύ όμορφα το τριήμερο ως εκθέτες στο Healthy Life Festival. Μαζί στον ίδιο χώρο το ΤhetaHealing, H Μη Bίαιη Επικοινωνία, η Ελληνική ομάδα της Άμμα και η Αγαποκοινότητα. Πολύ καλή οργάνωση και πολύς κόσμος που ενδιαφερόταν για όλα όσα κάνουμε. Συναυλίες από Μαχαιρίτσα και Ρεμπούτσικα και πολλά άλλα δρώμενα που μας ενθουσίασαν. Ευχαριστώ όλους που μας στήριξαν.


 

Παρουσίαση στην  σχολή  της Μαρίας Τελίδου  ατην  Γλυφάδα, Ιανουάριος 2018


 

Παρουσίαση της τεχνικής ThetaΗealing στην έκθεση «Ανθέλω», Φεβρουάριος 2018

 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΘΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΒΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017.

 

«Ευχαριστώ θερμά τους κατοίκους της Πάρου που ήρθαν σε αυτές τις παρουσιάσεις, ευχαριστώ όλους τους οργανωτές που ενδιαφέρθηκαν και προώθησαν τις παρουσιάσεις και ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου Factory Fitness  για την προσφορά της αίθουσας τους. Η Πάρος είναι ένα υπέροχο νησί και οι κάτοικοι της έχουν πολύ αθωώτητα, έτσι τους βίωσα στην παρουσίαση αλλά και στις άλλες επαφές μου μαζί τους. Ελπίζω όλα  αυτά που άκουσαν να τους ωφέλησαν και να συνεχίσουμε αυτό το έργο.  Μαρία Τελίδου».


 

 

 Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στο φεστιβάλ THERAPY PLANET Ιανουάριος 2017

 

 

Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης στη Λάρισα «2-4 Σεπτεμβρίου 2016
«Ευχαριστώ τους οργανωτές της οικογιορτής Ευ ζην στη Λάρισα που με φιλοξένησαν ως εκθέτρια. Επίσης ευχαριστώ όσους παρευρεθήκαν στην ομιλία μου και ενδιαφέρθηκαν για τη Μέθοδο Θήτα. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με πλησίασαν και δημιουργήσαμε καινούργιες φιλίες και ανταλλάξαμε λόγια καρδιάς. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.»

 


 

  Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στο φεστιβάλ  4ο  Εύ Ζήν – Ιούνιος 2016
Περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο στο φεστιβάλ «Εύ Ζήν». Ευχαριστώ όλους που ήρθαν στην ομιλία μου και τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκα με ανθρώπους, που παρόλο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, αισθανθήκαμε αδέρφια από πάντα.

Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στην έκθεση Alterscope – Μάρτιος 2016

 

Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στην αίθουσα Αείφαρον – 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα από την Μαρία Τελίδου, στο Φεστιβάλ Ενάλλαξη – 15 Ιουνίου 2013

 afisa-1
Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα από την Μαρία Τελίδου, Φεστιβάλ Ευεξίας, 4-6 Απριλίου 2013

 

Παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα από την Μαρία Τελίδου – 18 Ιανουαρίου 2013
Ευχαριστώ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους σε αυτή την όμορφη παρουσίαση. H εσωτερική αναζήτηση βοηθάει όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και  ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

Ήταν η πρώτη δημόσια παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στη  Θεσσαλονίκη, (29 Μαρτίου 2012),  όπου πολλά άτομα ήρθαν ακόμα κι από τις γύρω περιοχές της Κατερίνης, Τρικάλων, Έδεσσα. Με κάποια άτομα η συγκίνηση και η επαφή ήταν τόσο βαθειά σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ευχαριστώ όλους  τους συμμετέχοντες για τον ενθουσιασμό τους. Την επομένη ξεκίνησε ο κύκλος των Σεμιναρίων της Μεθόδου Θήτα στον πανέμορφο χώρο του «Νόντο». Αυτό το σεμινάριο έφερε μεγάλες εμπειρίες και αλλαγές στην ζωή όλων μας. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους.


 

4 Μαΐου  2012, Αθήνα

Η πρώτη δημόσια παρουσίαση της Μεθόδου Θήτα στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου 2012.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα «Αείφαρον», ένας πνευματικός χώρος όπου συναντιέται κάθε εβδομάδα η πνευματική ομάδα «Αείφαρον», που έχει βάση της τις διδασκαλίες του Πήτερ Ντενόφ και του Αϊβανχωφ, καθώς και άλλων δασκάλων. Η γαλήνια ενέργεια αυτού του χώρου ήταν ένα θείο δώρο για αυτήν την παρουσίαση.

Η συμμετοχή περίπου 70 ατόμων, η γεμάτη αίθουσα, έκανε για όλους αυτή τη βραδιά ξεχωριστή. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Μέθοδο Θήτα, να καταλάβουν πως λειτουργεί, να λύσουν τις απορίες τους, να δουν μια συνεδρία και να οδηγηθούν στο διαλογισμό για να εισάγουν τον εαυτό τους στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και να βιώσουν αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση. Εξηγήθηκε πως οι αρνητικές σκέψεις μπορούν να οδηγήσουν στην ασθένεια και οι θετικές σκέψεις  στην υγεία στο σωματικό ή ψυχικό επίπεδο και πως με τις τεχνικές της Μεθόδου Θήτα και βρισκόμενοι στα κύματα Θήτα επαναπρογραμματίζουμε τον νου με θετικές σκέψεις.

Μέσα  από  την καρδιά  μου  ευχαριστώ την  ομάδα « Αείφαρον»  για την  άδεια  του  να χρησιμοποιήσω αυτόν  τον  εξαίσιο χώρο ( και  δεν εννοώ μόνο το κτίριο αλλά τον  «χώρο»). Ευχαριστώ όλους τους φίλους  και  συμμετέχοντες για  την  θέρμη τους και την  αγάπη  που μοιράστηκαν μαζί  μου και  με  όλους, για  τις γνώσεις και  τις  εμπειρίες  που ανταλλάξαμε και για  τιμή που μου  έκαναν  με  την  παρουσία τους.