banner-telidou-forest
Σε αυτή τη σελίδα είναι μόνο οι γενικές πληροφορίες και τη περιγραφή του περιεχομένου των σεμιναρίων. Όταν η διεξαγωγή ενός σεμιναρίου έχει ανακοινωθεί μέσα στο έτος μπορείτε να δείτε, ημερομηνίες, τοποθεσία, ώρες, κόστος, περιγραφή, εγγραφή, όλα ταυτόχρονα, στο μενού  «Ημερολόγιο Σεμιναρίων».

Διαβάστε γενικές πληροφορίες για τα σεμινάρια εδώ

imagesCAKZQ0YS - Copy

Ποια Σεμινάρια να κάνω;

Καταρχήν θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα σεμινάρια δεν είναι μόνο για αυτούς που θέλουν να γίνουν θεραπευτές ή μόνο για θεραπεία. Τα σεμινάρια είναι για όλους, είναι κυρίως για αυτογνωσία και εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής. Όσοι θέλουν μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν τις τεχνικές και θεραπευτικά στον εαυτό τους ή σε τρίτους.

 Η Τεχνική ThetaHealing, έχει πολλά σεμινάρια αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να τα κάνετε όλα. Όλοι πρέπει ξεκινήσουν από σεμινάριο «Βασικό Επίπεδο DNA» το οποίο θα σας δώσει τον κορμό του ThetaHealing, και θα μπορείτε να κάνετε συνεδρίες στον εαυτό σας, στην οικογενειά σας και σε φίλους. Καλό όμως θα ήταν κάποια στιγμή να κάνετε και τα επόμενα στην σειρά σεμινάρια, «Προχωρημένο Επίπεδο DNA», «Dig Deeper», «Υλοποίηση και Αφθονία», με τα οποία θα ολοκληρώσετε τις τεχνικές του ThetaHealing.

  Κάνοντας αυτά τα πρώτα σεμινάρια θα αισθανθείτε οι ίδιοι πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε και σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τα επόμενα σεμινάρια είναι πολύτιμα εργαλεία ζωής για τον εαυτό σας, την οικογένεια σας και την πορεία σας στην ζωή. Θα ανοιχτείτε σε ένα καινούργιο κόσμο δυνατοτήτων και θεραπείας.

 Όσοι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες καλό είναι σιγά σιγά να κάνουν τα περισσότερα σεμινάρια που υπάρχουν, εάν και από τα πρώτα 4 θα είσαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Εάν είσαστε έμπειροι επαγγελματίες ήδη, μπορείτε να συμπληρώσετε τις τεχνικές στην υπάρχουσα πρακτική  σας.

Η Τεχνική ThetaHealing, έχει πολλά σεμινάρια. Κάποια είναι βασικά και κάποια συμπληρωματικά που ονομάζονται  «Επιλεκτικά». Δείτε εδώ  τον πίνακα των σεμιναρίων:    Πίνακας σεμιναρίων
 
Τα σεμινάρια «Βασικό Επίπεδο DNA», «Προχωρημένο Επίπεδο DNA»,«Dig Deeper», διεξάγονται συχνά στη διάρκεια του έτους. Εάν θέλετε να κάνετε πολλά σεμινάρια μαζί και αναρωτιέστε εάν μπορείτε να αφομοιώσετε την ύλη ή εάν θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε, σας διαβεβαιώνουμε ότι το να κάνετε τα σεμινάρια όλα μαζί, την ίδια περίοδο, είναι ο καλύτερος τρόπος επειδή είναι αλληλένδετα και αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα αμέσως. Στα σεμινάρια δεν απαιτείται να καταβάλετε προσπάθεια, ούτε χρειάζεται να έχετε προηγούμενη πείρα. Η μεθοδολογία είναι τέτοια ώστε να αφομοιώσετε τα πάντα γρήγορα, εύκολα και αυτόματα. Τα σεμινάρια είναι 100% βιωματικά της τεχνικής και της φιλοσοφίας του ThetaHealing, με πολύ πρακτική εξάσκηση. Στο τέλος του σεμιναρίου θα νιώθετε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να την εφαρμόσετε.

 

Μερικές πρακτικές οδηγίες για όσους κάνουν τα σεμινάρια

1. Την πρώτη ημέρα του κάθε σεμιναρίου ελάτε 45 λεπτά νωρίτερα για να ολοκληρωθούν οι εγγραφές και οι πληρωμές. Τις άλλες ημέρες ελάτε 15΄ πριν την έναρξη. Π.χ, εάν έρχεστε ακριβώς στις 10 ή πιο αργά θα πρέπει να διακόπτουμε το μάθημα για να ανοίγουμε τις πόρτες. Το μάθημα θα ξεκινάει πάντα με ακρίβεια.

2. Φέρτε μαζί σας ότι χρειάζεστε για να κρατάτε σημειώσεις.

3. Φέρτε μαζί σας ένα ζευγάρι υποδήματα εσωτερικού χώρου. Τα κανονικά σας υποδήματα θα αφήνονται έξω από την αίθουσα.

4. Κάπνισμα. Δεν μπορείτε να καπνίσετε οποιοδήποτε χώρο στο κτίριο. Ο καπνός πάντα μπαίνει μέσα στο κτίριο και μένει αρκετά και στον έξω χώρο όπου παρευρίσκονται και αυτοί που δεν καπνίζουν. Υπάρχει ειδικός χώρος στο μπαλκόνι. Παρακαλώ μην καπνίζετε κοντά στην είσοδο του κτιρίου. Επίσης φροντίστε τα αποτσίγαρα να μην πετούνται  στον  δρόμο.

5. Φαγητό μεσημεριανό. Αυτό δεν προσφέρετε αλλά μπορείτε να φέρετε το δικό σας φαγητό  και γενικά φέρτε ότι τρόφιμο ή σνακ σας ωφελεί στην διατροφή σας εάν αυτό δεν περιλαμβάνεται στα σνακ που προσφέρουμε στην διάρκεια του διαλλείματος τα οποία είναι γιαούρτι, μέλι, ταχίνι, ψωμί,  φρούτα και σαλατικά.

6. Επειδή το σεμινάριο είναι ολοήμερο εάν έχετε κάποιο συγκεκριμένο ιατρικό θέμα ή πρέπει να παίρνετε φάρμακα, ενημερώστε μας για το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να νιώσετε πιο άνετα.

7. Υπάρχουν καρέκλες για όλους, εάν όμως χρειάζεστε μαξιλαράκια μπορείτε να φέρετε τα δικά σας και γενικά να φέρετε ότι χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα. Εάν κάποιος θέλει να κάτσει κάτω ή να ξαπλώσει υπάρχει χώρος με στρώματα και μαξιλάρια για μερικά άτομα.

8. Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε συνθετικά αρώματα. Λόγω των  χημικών που περιέχουν μπορεί να προκαλούν πονοκεφάλους και αλλεργικές αντιδράσεις στους παρευρισκόμενους μέσα σε ένα κλειστό εσωτερκό χώρο. Εάν θέλετε να αρωματίσετε τον εαυτό σας μια λύση είναι να χρησιμοποιήσετε όμορφα αρώματα από φυσικά αιθέρια έλαια.

9.Προσωπική υγιεινή. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν πολύ πρακτική εξάσκηση στην οποία δουλεύετε ως ζευγάρια, σε απόσταση μισού μέτρου με τον άλλον και κρατώντας χέρια. Φροντίστε λεπτομερέστατα την υγιεινή του στόματος, μυρωδιάς του σώματος και ποδιών και πάντα πλένετε τα χέρια σας. Εάν είστε καπνιστές αποφεύγετε να καπνίζετε όσο μπορείτε στο σεμινάριο διότι τα ρούχα, τα μαλλιά σας και τα χέρια σας θα μυρίζουν καπνό. Τουλάχιστον πάντα να πλένεται τα χέρια σας εάν έχετε καπνίσει πριν την πρακτική εξάσκηση σε ζευγάρια. Μπορείτε να φοράτε άνετα ρούχα εάν επιθυμείτε και αυτό θα ήταν και προτιμότερο για να μην σας σφίγγουν διότι θα κάθεστε πολλές ώρες. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να ξαπλώνετε στα διαλλείματα στα στρώματα που παρέχονται.

10. Εάν ξέρετε κάποιο μουσικό όργανο ή τραγουδάτε θα μας ήταν πολύ ευχάριστο στο τέλος της κάθε ημέρας του σεμιναρίου να μας βοηθούσατε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ένα μικρό τραγούδι ή να ακούσουμε εσάς με κάποιο μουσικό όργανο. Φέρτε το μαζί σας. Η μουσική μας ενώνει και βοηθάει στην θεραπεία Θήτα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ

Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται στα σεμινάρια δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια των όρων και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

Επανάληψη σεμιναρίων

– Μπορείτε να κάνετε επαναληπτικά σεμινάρια ακόμα και εάν έχετε κάνει τα κανονικά σεμινάρια με άλλους εκπαιδευτές. Δίδονται υποτροφίες για τα επαναληπτικά, επικοινωνείστε μαζί  μας.

– Δηλώστε τη συμμετοχή σας στη “Φόρμα Εγγραφής στα Σεμινάρια” και στο μήνυμα να γράψετε:  “Επανάληψη του τάδε  σεμιναρίου”.
-Δεν συμπεριλαμβάνονται ξανά βιβλία ή εγχειρίδια. Θα πάρετε καινούργια εγχειρίδια στην περίπτωση που  έχουν ανανεωθεί. Φέρτε στο σεμινάριο τα δικά σας βιβλία ή εγχειρίδια.
Για επαναληπτικά σεμινάρια δεν χρειάζεται προκαταβολή. Στείλτε μας email για να μάθετε ποια είναι η υποτροφία των επαναληπτικών.

Τι είναι τα Διπλώματα Master και Certificate of Science;

new masters picΗ Πιστοποίηση “Master” της Μεθόδου Θήτα απονέμεται σε όλους όσους έχουν ολοκληρώσει συγκεκριμένα σεμινάρια της Μεθόδου Θήτα, όπως φαίνεται από την λίστα που θα βρείτε εδώ, μέσα σε 4 χρόνια. Το “Master” είναι μια αναγνώριση για τον χρόνο και την προσπάθεια που κατέβαλε ο σπουδαστής να φτάσει αυτό το επίπεδο. Θα λάβετε πλακέτα ως πιστοποιητικό με τα εξής αναγραφόμενα:

“You are recognized as one of the graduating classes from the ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK) and acknowledged as a ThetaHealing® Master. You have accepted the challenge to soar above the world and overcome the barriers to success. You are recognized as a leader for your efforts.Truly, you are an inspiration.”

Δίπλωμα “Certificate of  Science” της Μεθόδου Θήτα

new pic for scienceΤο πιστοποιητικό της Επιστήμης της Μεθόδου Θήτα δίνει το δικαίωμα στον Εκπαιδευτή να κάνει αίτηση για να λειτουργήσει μια Σχολή της Μεθόδου Θήτα. Για να δικαιούστε το Πιστοποιητικό της Επιστήμης της Μεθόδου Θήτα πρέπει να ολοκληρώσετε τα συγκεκριμένα σεμινάρια, όπως φαίνεται από την λίστα που θα βρείτε εδώ, μέσα σε 4 χρόνια. Θα λάβετε πλακέτα ως πιστοποιητικό με τα εξής αναγραφόμενα:

“This prestigious award is bestowed upon graduating the DNA2 and DNA3 Certified Instructors in acknowledgement of this high achievement in ThetaHealing®. May you use this knowledge in the highest and best way to manifest your dreams and find your greatest purpose with dignity and joy. With Love and Gratitude Vianna Stibal, Creator of ThetaHealing® and THInK.

.

Πόσα σεμινάρια υπάρχουν; Πως ξέρω ότι τα σεμινάρια είναι έγκυρα; Από ποιον γίνονται τα σεμινάρια;

theta  think - Copy (2)

Η Βαϊάννα Στάϊμπολ (Viana Stibal) είναι η ιδρύτρια της τεχνικής, ΤhetaHealing®, των σεμιναρίων ΤhetaHealing® και του ινστιτούτου ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK®) στην Αμερική.

 

Τα αυθεντικά  του σεμινάρια ThetaHealing® χαρακτηρίζονται από:

  1. Η διάρκεια των ημερών του σεμιναρίων είναι όπως αυτές αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαϊάννα Στάϊμπολ.
  2. Λαμβάνεται βιβλία και υλικό από τον οργανισμό THInK®
  3. Λαμβάνεται πιστοποιητικό από τον οργανισμό THInK®
  4. Το σεμινάριο έχει εγκριθεί για να διεξαχθεί από τον οργανισμό THInK®
  5. Ο /Η εκπαιδευτής είναι εξουσιοδοτημένος από τον οργανισμό THInK®
  6. Ο/Η εκπαιδευτής αναφέρει το όνομα του σεμιναρίου όπως αυτό αποκαλείται επίσημα και δεν το παραλλάζει, κάνει γνωστά τα λογότυπα και το κατατεθέν σήμα THInK® και δηλώνει ότι διδάσκει το ΤhetaHealing® της Βαϊάννα Στάϊμπολ (Vianna Stibal).
  7. Υπάρχουν εκπαιδευτές οι οποίοι οικειοποιούνται το όνομα ΤhetaHealing® και δεν είναι πιστοποιημένοι από το ινστιτούτο The ThetaHealing Institute of Knowledge® ,THInK®, στην Αμερική.  Πάλι, ίσως είναι πιστοποιημένοι αλλά παραλλάζουν το όνομα ThetaHealing® με κάποιο άλλο παρεμφερές, συνδυάζοντας το ThetaHealing® με τις δικές τους τεχνικές. Τα σεμινάρια τους δεν είναι ίδια με αυτά της αρχικής μορφής όπως τα έχει σχεδιάσει η ιδρύτρια Βαϊάννα Στάϊμπολ.  Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν από που προέρχεται η γενεαλογία μιας διδασκαλίας για να είναι εφικτό για αυτούς να ερευνήσουν την πηγή της και βέβαια ως προς σεβασμό προς τον/την ιδρυτή/τρια της διδασκαλίας που θέλει το σύστημα του να διατηρείται αμιγές.

Certified LogoΟι σύμβουλοι που παρέχουν επαγγελματικά ή εθελοντικά συνεδρίες ή οι εκπαιδευτές που διεξάγουν σεμινάρια, εφόσον χρησιμοποιούν το λογότυπο Certified ThetaHealer® είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τη Μέθοδο Θήτα στην διάρκεια μια συνεδρίας  ή σεμιναρίου της Μεθόδου Θήτα, χωρίς να προσθέτουν στην ίδια συνεδρία άλλες διαφορετικές τεχνικές ή να αφαιρούν τίποτα από τις υπάρχουσες τεχνικές έτσι όπως αυτές έχουν καθοριστεί από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ. Μπορούν φυσικά μόλις τελείωσει η  συνεδρία ThetaHealing να κάνουν σε ξεχωριστή συνεδρία τάλλες  τεχνικές που  γνωρίζουν.  Προσέχετε πάντα για το σύμβολο ΤhetaHealing®, που είναι σήμα κατατεθέν και έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Στην ιστοσελίδα www.thetahealing.com που είναι η Αμερικανική αυθεντική ιστοσελίδα του ινστιτούτου THInK® μπορείτε να βεβαιώσετε εάν ένας σύμβουλος ή εκπαιδευτής είναι όντως εξουσιοδοτημένος εδώ


Σεμινάριο Υλοποίηση & Αφθονία - Μάιος 2016 @Θήτα Χώρος βασικό σεμινάριο theta healing by Maria Telidoy @Θήτα Χώρος 4 theta
Τα Σεμινάρια χωρίζονται στα  «Κανονικά» και τα » Επιλεκτικά σεμινάρια».

Τα Κανονικά Σεμινάρια  είναι τα βασικά, δηλαδή είναι ο κορμός της Μεθόδου Θήτα και είναι συνήθως πολυήμερα. Κάθε σεμινάριο έχει ως προϋπόθεση κάποιο προηγούμενο. Τα κανονικά σεμινάρια οδηγούν επίσης και στα διπλώματα «Μάστερ» και «Επιστήμη».

Τα  «Επιλεκτικά» σεμινάρια είναι συμπληρωματικά σεμινάρια που εξειδικεύονται επάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Δεν οδηγούν στα διπλώματα Μάστερ και Επιστήμη. Είναι συνήθως μονοήμερα ή  διήμερα.

Επειδή τα σεμινάρια ενίοτε αλλάζουν και κάποια καινούργια προστίθενται με τα χρόνια σας παραθέτουμε τα λινκ στις ιστοσελίδες της Bαϊάννα Στάϊμπολ για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

1. Κατάλογος όλων των σεμιναρίων – ThetaHealing® Seminar Catalog …εδώ

2. Κατάλογος κανονικών Σεμιναρίων -ThetaHealing® Practitioners Seminars …εδώ

3. Κατάλογος «Επιλεγμένων»  σεμιναρίων – ThetaHealing® Elective Seminars … εδώ

4. Κατάλογος σεμιναρίων για να γίνετε Εκπαιδευτές – ThetaHealing® Teacher Seminars… εδώ

5. Κατάλογος σεμιναρίων για το «Δίπλωμα Μάστερ» – ThetaHealing® Master Seminars…εδώ

6. Κατάλογος σεμιναρίων για το «Δίπλωμα Επιστήμη»- ΤhetaHealing® Certificate of Science Seminars…εδώ

Πως μπορώ να γίνω εκπαιδευτής ThetaHealing®;

IMGP0475 - Copy - Copy  Σας ενθαρρύνουμε να γίνετε εκπαιδευτές ThetaHealing. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε οι  ίδιοι το ThetaHealing και ο καλύτερος  τρόπος να μεταδοθεί αυτή η γνώση στον κόσμο. Η διαδικασία έχει ως εξής: Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα σεμινάριο ως  σπουδαστής/τρια έχετε το δικαίωμα να  παρακολουθήσετε το ίδιο σεμινάριο ως εκπαιδευτής/τρια και μετά να το διδάξετε ακόμα και εάν δεν έχετε κάνει τα ανώτερα σεμινάρια.

Όλα τα μαθήματα πιστοποίησης Εκπαιδευτών ThetaHealing διδάσκονται αποκλειστικά από τη Βαϊάννα Στάϊμπολ, την ιδρύτρια της Μεθόδου Θήτα. Για να βρείτε πότε είναι τα επόμενα σεμινάρια Εκπαιδευτών, δείτε το πρόγραμμα της Βαϊάννα …. εδώ

Υποχρεώσεις των Εκπαιδευτών

Η Πιστοποίηση των Εκπαιδευτών (όχι των θεραπευτών) ισχύει για 4  χρόνια. Για να συνεχίσετε να διδάσκετε μετά από την πάροδο των 4 χρόνων, πρέπει να κάνετε επανα-πιστοποίηση. Δεν απαιτείται να επαναλάβετε κάθε ένα σεμινάριο, συνήθως χρειάζεται να κάνετε κάποιες σεμιναρικές  ημέρες. Αλλά επειδή αυτό ενίοτε αλλάζει ενημερωθείτε καλύτερα απ’ ευθείας από την γραματεία του ΤΗΙnΚ®.

“Οταν επαναπιστοποιήστε μπορείτε να συμετέχετε στο σεμινάριο είτε κανονικά ως συμμετέχων είτε ως βοηθός. Για να κάνετε αίτηση να γίνετε βοηθός σε σεμινάρια της Βαϊάννα ….εδώ

** Για να γίνετε Εκπαιδευτής του σεμιναρίου Παιδιά του Ουράνιου Τόξου, δε χρειάζεται να έχετε διδαχθεί το σεμινάριο “Παιδιά του Ουράνιου Τόξου” για μαθητές. Μπορείτε να γίνετε εκπαιδευτής αυτού του σεμιναρίου ακόμη και εάν έχετε παρακολουθήσει τα σεμινάρια “Βασικό Επίπεδο DNA” και “Προχωρημένο Επίπεδο DNA” της Μεθόδου Θήτα.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

basic think

1.   Βασικό  Επίπεδο DNA. Η καρδιά αυτού του σεμιναρίου βρίσκεται στην πρακτική των τεχνικών που σας επιτρέπουν να αλλάξετε αρνητικές συμπεριφορές οι οποίες είναι εδραιωμένες μέσα σας και πηγάζουν…Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Καμία

 

 

advanced2.   Προχωρημένο Επίπεδο DNA. Η Προχωρημένη Εκπαίδευση της Μεθόδου Θεραπείας Θήτα επεκτείνει τη γνώση που αποκτήσατε στo Βασικό Επίπεδο DNA για να συμπεριλάβει μια πιο βαθιά κατανόηση των 7 Επιπέδων Ύπαρξης…Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ημέρες.
Προϋποθέσει
ς: Βασικό Επίπεδο DNA

 

 

dig-deeper3.  «Dig Deper»   – H τεχνική ThetaHealing® είναι μια εξαίσια τεχνική για να φτάσουμε στις ριζικές αιτίες των θεμάτων μας, γιατί οι θεραπευτές της Μεθόδου Θήτα εφαρμόζουν μια απίστευτη τεχνική που ονομάζεται «Dig Deeper – (Εμβάθυνση)»… Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNΑ


 

manifesting

4.  Υλοποίηση & Αφθονία. Εάν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να έχετε αφθονία στη ζωή σας, οι πεποιθήσεις σας πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την προσέλκυση των πραγμάτων που θέλετε στην ζωή σας… Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA
, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper

 

 

intutive-anatomy5.  Διαισθητική  Ανατομία. Το Σεμινάριο της Διαισθητικής Ανατομίας της Μεθόδου Θήτα είναι ένα ταξίδι ανακάλυψης σε βάθος, το οποίο μεταφέρει τους σπουδαστές της Μεθόδου Θήτα στο ανθρώπινο σώμα, επιτρέποντας...Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 15 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper

 

world-relations6. Παγκόσμιες  Σχέσεις. Η πατρίδα σας είναι ο όλος ο Κόσμος ! Είστε συμπαντικοί πολίτες! Το Σεμινάριο Παγκόσμιες Σχέσεις της Μεθόδου Θεραπείας Θήτα επικεντρώνεται…Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper

  

dna3

7. DNA 3. Το DNA 3 είναι ένα σεμινάριο του προχωρημένου μαθητή της Μεθόδου Θήτα. Σε αυτό το σεμινάριο αποκτούμε την υψηλότερη σύνδεση μας με το “Εβδομο Επίπεδο”…Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
, Dig Deeper, Διασθητική Ανατομία

 

 

disease8. Ασθένειες και Διαταραχές. Αυτό το σεμινάριο προετοιμάζει τους συμβούλους της Μεθόδου Θήτα για να δουλέψουν με θεραπευόμενους οι οποίοι πάσχουν από σωματικές… Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 10 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNΑ
, Dig Deeper, Διασθητική Ανατομία

 

 

 

soul-mate 29. Συντροφικές ψυχές.  Ένα από τα κλειδιά του να ζει κάποιος μια θεσπέσια ζωή είναι το να βιώσει και να έχει πραγματική αγάπη. Μέσα στις καρδιές όλων μας, υπάρχει μια επιθυμία να ενωθούμε με κάποιον/α που μας ολοκληρώνει και...Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNΑ, Dig Deeper

 

RHYTHM10. Ιδανικό Βάρος. Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας, καθώς μαθαίνετε έναν νέο συναρπαστικό τρόπο για να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος σας και την εσωτερική σας ηρεμία…Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 1 ημέρα.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNΑ, Dig Deeper

 

 

gallery-planes.png   11. Τα Επίπεδα της Ύπαρξης : Ένα μοναδικό και πολύ προχωρημενο σεμινάριο για να κατανοήσετε πλήρως όλα τα επίπεδα συνείδησης-ύπαρξης και …Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο επίπεδο DNA, Dig Deeper, Διαισθητική Ανατομία ή  Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο επίπεδο DNA, Dig Deeper, Βασικό Επίπεδο DNA Εκπαιδευτών, Προχωρημένο Επίπεδο DNA Εκπαιδευτών

 

 

 


rainbow-young-adult11.   Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου για Παιδιά/Εφήβους/ Νέους. Tα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου είναι ευαίσθητα παιδιά, έφηβοι και νέοι ενήλικες και διαθέτουν απίστευτη διαίσθηση. Από τα αρχαία χρόνια η ανθρωπότητα περίμενε τα εξαιρετικά...Περισσότερα

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ημέρες.
Προϋποθέσεις: Καμία