Συντροφικές ψυχές

Categories: Σεμινάρια

1 Εγγραφή στα σεμινάρια

Περιγραφή σεμιναρίου

 

soul-mate-seminar-smallΠροϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA
Διάρκεια: 3 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “
Συντροφικές Ψυχές της Μέθοδου Θήτα“ – Soul Mate ThetaHealer®.


 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Για να δείτε το «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Για λεπτομέρειες πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Κόστος Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.

 


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ένα από τα κλειδιά του να ζει κάποιος μια θεσπέσια ζωή είναι το να βιώσει και να έχει πραγματική αγάπη. Μέσα στις καρδιές όλων μας, υπάρχει μια επιθυμία να ενωθούμε με κάποιον/α που μας ολοκληρώνει και με τον οποίο/α να μοιραστούμε τη ζωή.

soul-mate 2Το Σεμινάριο Συντροφικές Ψυχές της Μεθόδου Θήτα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βρείτε και να αναγνωρίσετε την πιο συμβατή με σας συντροφική ψυχή, όπως και να απελευθερώσετε όλα τα υποσυνείδητα αρνητικά προγράμματα, τα οποία σας εμποδίζουν να έχετε πραγματική αγάπη στη ζωή σας. Περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα διαλογισμών, υλοποίησης, ενσταλλάξεων, αλλαγής πεποιθήσεων και μυστικά του πως να κρατήσετε τη σπίθα της αγάπης αναμμένη. Αυτό είναι ένα σεμινάριο για όλες τις ηλικίες. Είναι ιδανικό για εφήβους και νέους ώστε να θέσουν υγιείς βάσεις στην προσωπική τους ζωή. Είναι ιδανικό για άτομα άνω των 6Ο που είτε είναι μόνοι τους ή σε σχέση θέλουν να βιώνουν αγάπη, ενθουσιασμό και ανανέωση στη ζωή τους. Ελπίζουμε σε αυτό το σεμινάριο να υπάρχει συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, ίση ποσοτική συμμετοχή αντρών και γυναικών και συμμετοχή ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, ώστε να μπορέσουμε να βιώσουμε διαφορετικές πτυχές και ενέργειες από όλο το φάσμα της ανθρώπινης διάστασης. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να αποκτήσουμε μια συνολική εικόνα του εαυτού μας ως μέρος του συνόλου, να αποκτήσουμε εμπειρίες, να κατανοούμε τους άλλους και να έχουμε συμπόνια.

Επίσης αυτό σεμινάριο δεν είναι μόνον γι αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους σχέσεις.Είναι ένα απαραίτητο σεμινάριο και για αυτούς που κάνουν θεραπείες σε τρίτους σαν θεραπευτές. Θα μπορέσουν στην διάρκεια της συνεδρίας τους να έχουν περισσότερα εργαλεία για αποτελεσματικότερες θεραπείες.

Κάποια από τα πολλά θέματα που θα καλυφθούν:

 • Θα θέλατε να βιώσετε μια σχέση συντροφικής αγάπης στη ζωή σας
 • Θα θέλατε να αναζωπυρώσετε μια υπάρχουσα σχέση
 • Θα θέλατε να βρείτε τις θεμελιακές πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να είστε με τον πιο ταιριαστό σας σύντροφο
 • Θα θέλατε να ξέρετε πως να διατηρείτε την σχέση σας και πως να δημιουργείτε και να ανανεώνεται την ενέργεια ροής μέσα στην σχέση σας
 • Νιώθετε ότι είστε πάντα το θύμα σε μια σχέση
 • Νιώθετε ότι είναι ένα άπιαστο όνειρο για εσάς να βιώνετε μια συντροφική σχέση
 • Θέλετε να τελειώσετε μια σχέση αλλά νιώθετε ότι δεν μπορείτε
 • Θέλετε να βιώνετε μια συντροφική σχέση χωρίς να συμβιβάζεται τον εαυτό σας και την ελευθερία σας
 • Έχετε οικογένεια και θέλετε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο ρόλο του γονέα και στο ρόλο του συντρόφου
 • Είστε σε διάσταση με τον σύντροφό σας και αναζητείτε λύσεις
 • Χάσατε ένα σύντροφο από τη ζωή και θρηνείται ή νιώθετε ενοχές να κάνετε μια καινούργια αρχή
 • Θα θέλατε να κατανοήσετε την ουσία της ερωτικής ενέργειας μέσα σε μια σχέση

Αυτό το σεμινάριο είναι ιδανικό ακόμα και για αυτούς που δεν θέλουν κάποια συντροφική σχέση στη ζωή τους αλλά θέλουν να κατανοήσουν περισσότερο το όλο θέμα

Εάν είστε σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα είτε την ασκείται επαγγελματικά είτε εθελοντικά ή μόνο σε φίλους οι γνώσεις αυτού του σεμιναρίου είναι ανεκτίμητες. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε και να οδηγήσετε τους θεραπευόμενους σας σε άμεσες κατανοήσεις των πεποιθήσεων που τους εμποδίζουν να ισορροπήσουν αυτόν τον τομέα στη ζωή τους.

Εγγραφή στα σεμινάρια