Τα Επίπεδα της Ύπαρξης

Categories: Uncategorized

 Εγγραφή στα σεμινάρια

 

Περιγραφή Σεμιναρίου

gallery-planes.pngΠροϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο επίπεδο, Dig Deeper, Διαισθητική Ανατομία ή
Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο επίπεδο, Dig Deeper, Βασικό Επίπεδο Εκπαιδευτών, Προχωρημένο Επίπεδο Εκπαιδευτών

Διάρκεια:  5 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης στα Αγγλικά και μεταφρασμένες σημειώσεις του εγχειρίδίου
β)  Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Τα Επίπεδα της Ύπαρξης – The planes of Existence ThetaHealer®.»

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Για να δείτε το «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Ημερολόγιο Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Για λεπτομέρειες πατήστε στο μενού «Σεμινάρια» και μετά στο «Κόστος Σεμιναρίων» ή κάντε κλικ εδώ.


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Τgallery-planes.pngα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η ανεξάντλητη πηγή της φιλοσοφίας που βρίσκεται πίσω από όλα τα σεμινάρια και τα βιβλία της τεχνικής ThetaHealing®. Μαθαίνοντας τη δομή των Επιπέδων της Ύπαρξης,  θα κατανοήσετε ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν νέες πραγματικότητες σε αυτή την ζωή και θα κατανοήσετε γιατί δημιουργείτε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Η ύλη του σεμιναρίου Τα Επίπεδα της Ύπαρξης είναι η επιστημονική κβαντική προσέγγιση της μεταφυσικής. Σε αυτό το σεμινάριο, θα βρεθείτε σε διαστάσεις πέρα από αυτό το σύμπαν… στην απαρχή της ίδιας της ζωής.

Θα βρεθείτε σε ένα ταξίδι που οδηγεί στην αντίληψη ότι όταν βρισκόμαστε στην συνειδησιακή κατάσταση των εγκεφαλικών κυμάτων  Θήτα είναι δυνατό να προχωρήσουμε πέρα από την ταχύτητα του φωτός με τη δύναμη της σκέψης και να συνδεθούμε με την θεϊκή ενέργεια πριν αυτή μορφοποιηθεί σε οτιδήποτε σε αυτό το σύμπαν. Σε καθένα από τα Επίπεδα της Ύπαρξής θα σας δωθεί πλούτος πληροφοριών και ασκήσεις που θα προάγουν την εμπειρία σας με αυτά.
Ως σπουδαστής θα βιώσετε την σύνδεσή σας με το Έβδομο Επίπεδο μέσα από την επαφή σας με την με τη σοφία των νόμων και των αρετών του Έκτου Επιπέδου και το Πέμπτο Επίπεδο των Αγγέλων, των Ανεληθεύντων Διδασκάλων, των διαστάσεων και των διαφορετικών πραγματικοτήτων. Θα βιώσετε το Τέταρτο Επίπεδο των προγόνων και τις διδασκαλίες σε αυτό, το Τρίτο Επίπεδο των ανθρώπων και θα κατανοήσετε γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε σαν άνθρωποι, το Δεύτερο Επίπεδο των φυτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, το Πρώτο Επίπεδο των ορυκτών, της Γης και των αποτυπωμάτων στην Γη. Με όλη αυτήν την γνώση θα ξεκινήσετε να συνδημιουργείτε με την ενέργεια του Έβδομου Επιπέδου την ζωής σας έχοντας τον πλήρη έλεγχο του εαυτού σας.

Εγγραφή στα σεμινάρια