Δηλώστε τη συμμετοχή σας παρακάτω εφόσον έχετε διαβάσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στις σελίδες ημερολόγιο σεμιναρίων, κόστος σεμιναρίων, επιπλέον πληροφορίες .

 Επειδή οι έγκαιρες εγγραφές μας βοηθούν πολύ, σας επιβραβεύουμε! Αν κάνετε την εγγραφή σας και καταθέσετε την προκαταβολή για το σεμινάριο που θέλετε ένα μήνα (30 μέρες) πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, τότε επιβραβεύεστε με την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής!
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εάν δεν κάνετε έγκαιρη εγγραφή, το πρώτο βήμα είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΠΑΡΑΚΑΤΩ για το/τα σεμινάριο/α που σας ενδιαφέρουν και έπειτα να καταθέσετε την προκαταβολή σας.  Όταν δούμε την κατάθεση της προκαταβολής σας στην τράπεζα, θα σας σταλλεί εντός 2-3 εργάσιμων ημερών τελικό επιβεβαιωτικό email που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και σας παρέχει απαραίτητες πρακτικές οδηγίες για την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Εάν δεν λάβετε email από εμάς ελέγξτε και στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα (spam, junk) ή τηλεφωνείστε μας αμέσως. Χωρίς την προκαταβολή σας, μόνο η δήλωση συμμετοχής, δεν ορίζει την συμμετοχή σας στο σεμινάριο. Η προκαταβολή αφαιρείται από το συνολικό ποσό.
Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Εάν δεν παραβρεθείτε στο σεμινάριο και έχετε ήδη καταθέσει την προκαταβολή σας, αυτή θα κρατηθεί για ένα επόμενο σεμινάριο.
Πριν καταθέσετε την προκαταβολή σας βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το κάθε σεμινάριο πλήρως χωρίς να χάνετε ημέρες, ώρες, να έρχεστε πιο αργά ή να φεύγετε πιο νωρίς. Εάν χάσετε έστω και 1 ώρα (ακόμα και εάν δεν ευθύνεστε εσείς), θα ακυρωθεί το σεμινάριο για εσάς και θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο του ποσού πλην των σχετικών εξόδων των 50 ευρώ για κάθε ημέρα που παρακολούθησατε πριν την ακύρωση. Τα έξοδα αντιστοιχούν στην διδασκαλία μιας ημέρας, σημειώσεις, βιβλία, διατροφή, κτλ. Επίσης θα κρατηθεί η προκαταβολή σας την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενο σεμινάριο. Το κάθε σεμινάριο είναι βιωματικό και παραδίδονται συνέχεια ασκήσεις τις οποίες εάν χάνετε, δεν θα μπορείτε να έχετε ροή και να συμμετέχετε στο μάθημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας στο θέμα αυτό.
Αριθμός λογαριασμού για την κατάθεση της προκαταβολής:
ΕUROBANK
Μαρία Τελίδου
Αρ.Λογ: 0026-0107-2101- 0091-3071

IBAN: GR 05026-0107-0000-2101-0091-3071

BIC:ERBKGRAA

Παρακαλώ βάλτε ως αιτιολογία το  δικό σας όνομα και σημειώστε τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον καταθέτη εάν κάνετε ηλεκτρονικές συναλαγές.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
-Διαβάστε τις άνωθεν οδηγίες πριν συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής.
-Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την προκαταβολή βρίσκεται στις οδηγίες.
-Θα σας σταλεί επιβεβαίωση μετά την κατάθεση της προκαταβολής.


                                        

1. Επιλέξτε κάνοντας κλικ μόνο στα κουτάκια του/των σεμιναρίων που θέλετε να παρακολουθήσετε
Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

2. Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος

3. Για το πιστοποιητικό σας: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος με Λατινικούς χαρακτήρες, όπως θέλετε να φαίνεται στο πιστοποιητικό σας.
πχ: 12/12/2012
 

5. Στοιχεία επικοινωνίας:
εισάγεται το e-mail σας
επαναλάβετε το e-mail σας
εάν υπάρχει

 

 
6. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: Πρέπει να συμφωνείτε με την παρακάτω δήλωση για να γίνει δεκτή η εγγραφή σας. Εάν συμφωνείτε γράψτε «Συμφωνώ» στο πεδίο «Συμφωνώ».
"Τα σεμινάρια ThetaHealing® αποτελούν προτάσεις για βελτίωση της ζωής και δεν αντικαταστούν τις υπηρεσίες του επίσημου ιατρικού επαγγέλματος. Έχω εξολοκλήρου την ευθύνη της υγείας μου".