Βασικό Επίπεδο DNA, 24-25-26 Μαϊου 2019, Καλαμπάκα, Μετέωρα! Η εμπειρία!!

 • Αυτό το σεμινάριο γίνεται 1 φορά τον χρόνο στα Μετέωρα για φέτος. Κάντε κλικ επάνω στον τίτλο για όλες τις πληροφορίες.

Εγγραφή στα σεμινάρια


 

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε ολόκληρες.

basic-dna-thetahealing

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑ  ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ THETAHEALING MΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ!!

Προϋποθέσεις: Καμία
Διάρκεια: 3 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Το βιβλίο «ThetaHealing® –  Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας»
γ) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ότι ως σύμβουλο “Βασικού Επιπέδου DNA” – Basic ThetaHealer®.

basic

 

 

 


 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Παρασκευή 24 Μαϊου 2019, 09.00 – 16.00
Σάββατο 25 Μαϊου 2019, 
09.00 – 16.00
Κυριακή 26 Μαϊου 2019,  09.00 – 16.00

09.00 -11.00 διδασκαλία 2  ώρες
11.00 -11.15  διάλλειμα
11.15 – 13.15  διδασκαλία  2 ώρες
13.15 – 13. 30 διάλλειμα
13. 30 – 16.00 διδασκαλία 2, 5 ώρες

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να έχετε άπλετο χρόνο για να αξιοποιήσετε την διαμονή σας στα Μετέωρα με πεζοπορίες, επισκέψεις σε μουσεία και μοναστήρια και άλλες πιο πρακτικές σωματικές εναλλακτικές θεραπείες,  εάν επιθυμείτε. Στο τέλος της σελίδας σας  δίνουμε κάποιες  προτάσεις.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

«Meteora Harmony Guesthouse»     κάντε κλικ  εδώ

Ευαγγέλου 9
42200 Καλαμπάκα

WP_20160410_14_47_25_Pro Αυτή είναι η  θέα έξω από τον  σεμιναριακό  χώρο


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνολικό κόστος του σεμιναρίου: 300€

Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.

Η έδρα της Μαρίας είναι στην Αθήνα. Για τα  σεμινάρια εκτός έδρας, όπως αυτό στα Μετέωρα, χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα πρίν από την έναρξη του συγκεκριμμένου σεμιναρίου, προκαταβολή (50 ευρώ) και εγγραφή, διότι πρέπει να κλειστούν απο νωρίς αίθουσα, εισητήρια, διαμονή κτλ. O λογαριασμός για την προκαταβολή σας θα σας έρθει στο email σας όταν κάνετε την εγγραφή σας.
Για την εγγραφή σας πατήστε το πράσινο κουμπί στην κορυφή αυτή της σελίδας. Εάν δεν εγγραφείτε ένα μήνα πιο πρίν, ενδέχετε το σεμινάριο να μην γίνει. Καλέστε μας για να βεβαιωθείτε ότι θα γίνει το σεμινάριο, εάν εγγράφεστε αργότερα.

1. Εάν κάνετε τα  Βασικό και Προχωρημένο  Επίπεδο σεμινάρια του Μαϊου, μαζί στον ίδιο μήνα, θα έχετε 50 ευρώ μείον από το Προχωρημένο  σεμινάριο.

2. Εάν κάνετε τα Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο σεμινάρια του Μαϊου και Dig Deeper – (Eμβάθυνε στο  θέμα σου)  σεμινάριο του Ιουνίου θα έχετε 50 ευρώ μείον από το Προχωρημένο σεμινάριο και 50 ευρώ μείον από το Dig Deeper  – (Eμβάθυνε στο  θέμα σου) σεμινάριο.

Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.


ΔΙΑΜΟΝΗ
Μπορείτε να κλείσετε την διαμονή  σας όπου προτιμάτε, ωστόσο σας προτείνουμε το  ξενοδοχείο «Αλεξίου» το οποίο είναι πολύ κοντά στο  σεμινάριο και έχει πολύ καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα.
Γενικά η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα είναι περιζήτητος προορισμός και η διαμονή δύσκολη. Για αυτό κλείστε νωρίς (ΑΠΟ  ΤΩΡΑ) την διαμονή σας.

 


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

κάντε κλικ εδώ για μετακίνηση


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η καρδιά αυτού του σεμιναρίου βρίσκεται στην πρακτική των τεχνικών, που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε αρνητικές συμπεριφορές οι οποίες είναι εδραιωμένες μέσα στο υποσυνείδητό σας και πηγάζουν από βασικές, γενετικές, ιστορικές και ψυχικές πεποιθήσεις, οι οποίες είτε έχουν υιοθετηθεί από εσάς, είτε σας έχουν επιβληθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Μετά από αυτό το σεμινάριο θα έχετε τις γνώσεις να κάνετε μια συνεδρία στον εαυτό σας ή σε τρίτους για θέματα υγείας, προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας και οτιδήποτε άλλο απασχολεί την ανθρώπινη ζωή. Επίσης θα έχετε εργαλεία για να τα χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για μια υγειή, ολοκληρωμένη και γεμάτη νόημα ζωή.

Σε αυτό το 3ήμερο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα μάθετε:

 • Πως ανακάλυψε η Βαϊάννα την Τεχνική ΤhetaHealing
 • Τις 5 συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων: Άλφα, Βήτα, Δέλτα, Γάμμα και Θήτα. Πώς τα διαφορετικά εγκεφαλικά κύματα επιδρούν στη θεραπεία
 • Πως να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας
 • Την πρόσβαση σας στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και τη σύνδεση σας με την Ενέργεια της Δημιουργίας
 • Τη χρήση του μυϊκού ελέγχου για να βρείτε πεποιθήσεις και συναισθήματα μέσω της Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας
 • Πως να αλλάξετε την πραγματικότητα σας αλλάζοντας βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και συναισθήματα. Θα κατανοήσετε πώς οι υποσυνείδητα περιοριστικές πεποιθήσεις, συναισθήματά και πρότυπα συμπεριφοράς δημιουργούν εμπόδια στη ζωή σας.
 • Πως να βρίσκετε και να αλλάζετε/αντικαθιστάτε στη στιγμή περιοριστικές πεποιθήσεις στο Βασικό, Γενετικό, Ιστορικό και Ψυχικό Επίπεδο
 • Πως να κάνετε Εμβάθυνση για να βρείτε μια ριζική ή βασική πεποίθηση
 • Πως να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα για να ενισχύσετε τη συναισθηματική, νοητική, σωματική και πνευματική ευεξία σας.
 • Πώς να ενσταλάξετε νέα συναισθήματα για να ενισχύσετε τη ζωή σας. Θα μάθετε πως να αλλάζετε στη στιγμή τους τρόπους με τους οποίους σαμποτάρετε τον εαυτό σας, τις κακές συνήθειες και τον αρνητικό τρόπο ζωής.
 • Πως να απελευθερώσετε παλιούς φόβους, θυμό, πικρία και απόρριψη
 • Πως να συν-δημιουργήσετε μια στιγμιαία σωματική θεραπεία.
 • Διαισθητική ανίχνευση για ασθένειες στο σώμα. Πως να σκανάρετε ενεργειακά το ανθρώπινο σώμα για ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ασθένειες στο σώμα
 • Τη δύναμη και το ρόλο του υποσυνειδήτου στην υλοποίηση και τη θεραπεία
 • Πως να ευθυγραμμίζεστε με την πιο ταιριαστή συντροφική ψυχή σας ώστε να την ελκύσετε, ή πως να αναζωπυρώσετε την υπάρχουσα σχέση σας
 • Πώς να απελευθερώσετε φθίνουσες σχέσεις για να βιώσετε μια ιδανική συζυγική – συντροφική σχέση
 • Πως να φτιάξετε τη ζωή σας έτσι να είναι συντονισμένη με το μοναδικό σας θεϊκό μονοπάτι.
 • Πως να δείτε το πιθανό μέλλον σας και πως να το αλλάξετε
 • Την τεχνική της υλοποίησης – πως να δημιουργήσετε αυτό που είναι για το ανώτατο καλό στη ζωή σας
 • Την Ενεργοποίηση των φυσικών και αιθέριων κλώνων του DNA.
 • Αντικατάσταση γονιδίου.
 • Την αλλαγή προγραμμάτων γήρανσης
 • Απαλλαγή από αρνητικές σκεπτομορφές άλλων, ψυχικές επίθέσεις κ.α
 • Εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας)
 • Την αληθινή δύναμη των σκέψεων και του λόγου και τις επιπτώσεις τους στη ζωή σας
 • Πώς να έχετε πρόσβαση στην άπειρη γνώση και τη φρόνηση
 • Πώς να νιώθετε συντονισμένοι και συνδεδεμένοι με τη ζωή.
 • Σύνδεση με τους φύλακες Αγγέλους.


  Τι άλλο μπορείτε να κάνετε μετά το σεμινάριο κάθε ημέρα:

  1. Γενικές πληροφορίες για τουρισμό στα Μετέωρα εδώ.2. Κάντε αυτό το  σεμινάριο αξέχαστο συμπληρώνοντας περιήγησεις, μασάζ, διαλογισμό, coaching με τον Δημήτριο Κυριακούλη:
  Ο  Δημήτριος είναι ιδιοκτήτης του «Meteora Harmony Guesthouse»  όπου θα γίνει το σεμινάριο και προσφέρει επίσης ποίκιλες υπηρεσίες και δραστηριότητες για το χρόνο μετά το σεμινάριο κάθε  ημέρα για όσους το επιθυμούν, για μια πιο πρωτότυπη και ολιστική εμπειρία διαμονής.  Είναι μόνιμος κάτοικος Καλαμπάκας και θα σας μεταφέρει, μακρυά από τα πλήθη, σε καταπληκτικά σημεία μέσα από το μαγικό τοπίο των Μετεώρων που οι ντόπιοι κρατούν μυστικά και που μόνοι σας δεν είναι εύκολο να τα ανακαλύψετε.
 • Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν:
  -ολιστικό μασάζ,
  -μαθήματα γιόγκα, διαλογισμού και αναπνοής
  -θεωρητικές ατομικές συνεδρίες για βελτίωση της συνολικής υγείας,
  -μικρής και μεγάλης διάρκειας περιηγήσεις ατομικά ή  σε μικρές  ομάδες, στα Μετέωρα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και το χρόνο σας.Παρακαλούμε να ενημερώσετε αν θέλετε να κάνετε εκ των προτέρων κράτηση για τις δραστηριότητες και για να μάθετε τις τιμές.
  Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις δραστηριότητες  του Δημήτριου στο  FB  στο«Meteora Harmony Guesthouse»     κάντε κλικ  εδώ      και να συνεννοηθείτε μαζί του.
  Highlights info row image  693 311 4545

  Highlights info row imageΑποστολή μηνύματος

  ή εάν θέλετε να επεκτείνετε τη διαμονή σας στο Meteora Harmony Guesthouse πηγαίνετε εδώ: Highlights info row image abnb.me/JGagf7XaIN