Ο Ρυθμός του Ιδανικού Βάρους, 19 Απριλίου 2019, ΑΘΗΝΑ

  • Αυτό το σεμινάριο γίνεται 1 φορά τον χρόνο στην Αθήνα. Κάντε κλικ επάνω στον τίτλο για όλες τις πληροφορίες.

Εγγραφή στα σεμινάρια


ιδανικό βάρος 2Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper (Eμβάθυνε στο θέμα σου)
Διάρκεια: 1 ημέρα

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β)Βιβλίο στα Ελληνικά
γ)
Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο,  ”Ο Ρυθμός του Ιδανικού Βάρους” – RHYTHM to a Perfect Weight ThetaHealer®.


RHYTHM

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, 10.00 – 18.00

10.00 -12.00 διδασκαλία
12.00 -12.30 διάλλειμα
12.30 – 14.30  διδασκαλία
14.30 – 15.00 διάλλειμα
15.00 – 16.45 διδασκαλία
16.45- 17.00 διάλλειμα
17.00 – 18.00 διδασκαλία


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

thita xoros-04-2«ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ»
Σεμινάρια ThetaHealing®

 

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674 (1ος όροφος)
Για λεπτομέρειες μετακίνησης και διαμονής κάντε κλικ εδώ.

Χάρτης:


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Συνολικό κόστος του σεμιναρίου: 100€

ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα πιο πρίν από την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου εγγραφή. Για την εγγραφή σας πατήστε το πράσινο κουμπί στην κορυφή αυτή της σελίδας.


Υποτροφίες δίνονται για όσους κάνουν  μαζι και τα τρία σεμινάρια του Απριλίου – Mαϊου που είναι:

1.Υλοποίηση και Αφθονία
2. Ιδανικό Βάρος
3.Συντροφικές ψυχές

Ρωτήστε μας για πληροφορίες.

Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας, καθώς μαθαίνετε έναν νέο συναρπαστικό τρόπο για να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος σας και την εσωτερική σας ηρεμία.

Η Βαϊάννα Στάϊμπολ, ιδρύτρια ThetaHealing® (Μέθοδος Θήτα) δημιούργησε αυτό το σεμινάριο το καλοκαίρι του 2011. Δεν είναι απλά ένα σεμινάριο για απώλεια βάρους και επίσης δεν είναι μόνον γι αυτούς που θέλουν να μειώσουν ή να αυξήσουν το σωματικό τους βάρος. Είναι για όλους. Το σεμινάριο δεν αναφέρεται μόνο στο σωματικό βάρος. Μας φέρνει σε επαφή και με όλα τα ¨βάρη¨ που έχουμε στην ψυχή μας και τις αρνητικές πεποιθήσεις που συντελούν στο ακατάλληλο για εμάς σωματικό βάρος.

Εάν είστε σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα είτε την ασκείται επαγγελματικά είτε εθελοντικά ή μόνο σε φίλους, οι γνώσεις αυτού του σεμιναρίου είναι ανεκτίμητες. Θα μπορέσετε στην διάρκεια της συνεδρίας, να έχετε περισσότερα εργαλεία για αποτελεσματικότερες θεραπείες. Θα μπορέσετε να βοηθήσετε και να οδηγήσετε τους θεραπευόμενους σας σε άμεσες κατανοήσεις των πεποιθήσεων που τους εμποδίζουν να ισορροπήσουν αυτόν τον τομέα στη ζωή τους.

Αυτό το σεμινάριο είναι η εξεύρεση ενός πραγματικού ρυθμού για το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας. Την επαφής με την εσωτερική ομορφιά και την αγάπη για τον εαυτό μας μέσα από τα όνειρα και τις επιθυμίες μας! Δεν είναι για το ποιος είναι ο πιο αδύνατος ή η πιο όμορφη! Είναι για να νιώθουμε άνετα στο δικό μας σώμα μέσω της αποδοχής του εαυτού μας.Και είναι για να κατανοήσουμε πως όταν συντονιζόμαστε με τον Αληθινό Εαυτό μας, αυτό εκδηλώνεται σε ιδανικό βάρος για εμάς. Αυτή η στάση αμέσως ισορροπεί το σώμα και οδηγεί στο ιδανικό βάρος είτε είστε υπέρβαροι ή πολύ αδύνατοι.

Αυτό το σεμινάριο είναι ακόμα και γι αυτούς που έχουν το ιδανικό βάρος τους αλλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για το όλο θέμα ώστε έχοντας την σωστή στάση και άποψη, να μπορούν να βοηθήσουν τους φίλους και συγγενείς τους.

Σε αυτή την εποχή της υψηλής συνειδητότητας την οποία ζούμε, χρειαζόμαστε μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση της καλής φυσικής κατάστασης και της ευεξίας!

Μερικά από τα θέματα που θα καλυφθούν στο σεμινάριο:

  • Βρείτε τι σας εμποδίζει από το να έχετε το ιδανικό σας βάρος
  • Αφαιρέστε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και βρείτε τα μπλοκαρίσματα τα οποία σας εμποδίζουν να διαχειρίζεστε το βάρος σας με επιτυχία. Μάθετε πως να είστε ο τέλειος εαυτός σας
  • Ανακαλύψτε τις πεποιθήσεις που σχετίζονται με την αίσθηση της δύναμης και το περιττό βάρος – γιατί το κρατάτε και πως να το απελευθερώσετε.
  • Βρείτε πως να έχετε το μεγαλύτερο όφελος από την αεροβική άσκηση όταν δεν έχετε χρόνο να γυμναστείτε!
  • Θα λάβετε ενεργειακές ενσταλάξεις σχεδιασμένες να σας βοηθήσουν εύκολα να τρώτε λιγότερο φαγητό χωρίς να χάνετε κάποιο από τα θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά τα οποία χρειάζεστε και να νιώθετε ικανοποιημένοι με αυτά που τρώτε.
  • Ανακαλύψτε ότι τελικά ΔΕΝ είστε αδύναμος και αιτία του ότι έχετε παλέψει τόσο καιρό χωρίς αποτέλεσμα όσο και να προσπαθήσατε, είναι οι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας.
  • Απελευθερώστε πεποιθήσεις σχετικές με το να τρώτε πολύ ή λίγο, το φαγητό, την άσκηση, την εικόνα που έχετε για το σώμα σας, τον φόβο του να είστε στο ιδανικό βάρος σας, το φόβο να είστε αισθησιακοί, δυνατοί ή όμορφοι.
  • Πως να επανέλθετε στο ιδανικό σας βάρος με την άσκηση «Το Τραγούδι της Καρδιάς»
  • Μάθετε ποια συμπληρώματα είναι ιδανικά για να χάσετε περιττό βάρος, για να χτίσετε μύες και για να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο σώμα.