Υλοποίηση και Αφθονία, 11 – 12 Μαϊου 2019, ΑΘΗΝΑ

 • Αυτό το σεμινάριο γίνεται 1 φορά τον χρόνο στην Αθήνα. Κάντε κλικ επάνω στον τίτλο για όλες τις πληροφορίες


manifest

Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA, Προχωρημένο Επίπεδο DNA, Dig Deeper (Eμβάθυνε στο θέμα σου)
Διάρκεια: 2 ημέρες

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) CD “Manifestation and Abundance” στα Αγγλικά
γ) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Υλοποίησης και Αφθονίας » – Manifestation and Abundance ThetaHealer®.

 

 


manifestingΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σάββατο 11 Μαϊου 2019, 10.00 – 18.00
Κυριακή  12 Μαϊου 2019,  10.00 – 18.00

10.00 -12.00 διδασκαλία
12.00 -12.30 διάλλειμα
12.30 – 14.30  διδασκαλία
14.30 – 15.00 διάλλειμα
15.00 – 16.45 διδασκαλία
16.45- 17.00 διάλλειμα
17.00 – 18.00 διδασκαλία

 


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

thita xoros-04-2«ΘΗΤΑ ΧΩΡΟΣ»
Σεμινάρια ThetaHealing®

 

Γούναρη και Αριστείδου 27, Γλυφάδα, 16674 (1ος όροφος)
Για λεπτομέρειες μετακίνησης και διαμονής κάντε κλικ εδώ.

Χάρτης:


ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνολικό κόστος του σεμιναρίου: 300€

ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα πιο πρίν από την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου εγγραφή. Για την εγγραφή σας πατήστε το πράσινο κουμπί στην κορυφή αυτή της σελίδας.

Υποτροφίες δίνονται για όσους κάνουν τα τρία σεμινάρια του Απριλίου – Mαϊου που είναι:
1.Υλοποίηση και Αφθονία
2. Ιδανικό Βάρος
3.Συντροφικές ψυχές

Ρωτήστε μας για πληροφορίες


Κόστος επανάληψης του σεμιναρίου: υποτροφίες είναι διαθέσιμες για όσους επαναλαμβάνουν το σεμινάριο.

Για λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ.


ΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Εάν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να έχετε αφθονία στη ζωή σας, οι πεποιθήσεις σας πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την προσέλκυση των πραγμάτων που θέλετε στην ζωή σας και επίσης πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε. Αυτό δεν είναι ένα «κάνε με πλούσιο γρήγορα» εγχειρίδιο, αλλά μάλλον ένα καθολικό εργαλείο ανακάλυψης του εαυτού σας για να χρησιμοποιήσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να γίνετε “πλούσιοι” σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Στην Τεχνική ThetaHealing, η έννοια της υλοποίησης βασίζεται στην πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι στο φυσικό κόσμο χρησιμοποιώντας της σύνδεση με το Δημιουργό ή τη Συμπαντική Δημιουργική Δύναμη. Κάθε δήλωση, σκέψη και πράξη αντικατοπτρίζεται σε αυτά που υλοποιούμε στη ζωή μας. Κάθε απόφαση που παίρνουμε αντανακλά αυτό που διαλέγουμε να δημιουργήσουμε. Ότι σκεφτόμαστε και λέμε έχει άμεση σχέση με το αν αυτό που υλοποιούμε είναι προς όφελος μας ή όχι. Αν λέτε συνέχεια ότι είστε φτωχοί, θα είστε. Αν λέτε και σκέφτεστε συνέχεια ότι έχετε οικονομική αφθονία, θα έχετε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το να έχετε και να διατηρείτε ένα θετικό τρόπο σκέψης.

Είναι αλήθεια ότι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας και ότι είναι δυνατόν να υλοποιήσουμε ότι καλύτερο υπάρχει. Αλλά πρέπει πρώτα να αποφασίσετε τι θέλετε από τη ζωή. Έχετε κάποιο όνειρο για τη ζωή σας; Πολλοί έχουν όνειρα αλλά όχι και την πραγματικότητα που θέλουν, όσο και να ψάχνουν. Αυτό το σεμινάριο σας διδάσκει πως να αλλάζετε τα πράγματα στη ζωή σας έτσι ώστε να δουλεύουν υπέρ σας. Θα σας δοθούν όλα τα θετικά Συναισθήματα τα οποία χρειάζεστε για να εδραιώσετε την αφθονία στη ζωή σας. Πολλοί άνθρωποι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν τo ThetaHealing για να ενσταλάξουν αφθονία χωρίς πρώτα να βρουν τις αρνητικές πεποιθήσεις που τους μπλοκάρουν. Σε μερικές περιπτώσεις αυτοί οι άνθρωποι δυσανασχετούν γιατί δεν βλέπουν τα άμεσα αποτελέσματα που επιθυμούν. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε πως να απελευθερώνετε αυτά τα μπλοκαρίσματα, πως να καταστρώνετε ένα πλάνο δράσης, πως να θέτετε τις προθέσεις σας, και πως να οδηγείτε τις ιδέες σας στην επιτυχία.

Σε αυτό το 2ήμερο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα μάθετε:

 • Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε στο ΤΩΡΑ: σπίτι, σχέσεις, προσωπικές σχέσεις, σταδιοδρομία, πνευματική ανάπτυξη, υγεία, οικονομικοί πόροι
 • Επανεκπαίδευση του μυαλού σας με θετικές επιβεβαιώσεις που βοηθούν να αλλάξουν τα αρνητικά υποσυνείδητα σχέδια που εμποδίζουν την υλοποίηση των στόχων σας
 • Άσκηση Υλοποίησης με τον υψηλότερο και καλύτερο τρόπο για εσάς και όλη την ανθρωπότητα
 • Πως να υλοποιείτε σε κατάσταση Θήτα
 • Πώς να βρείτε ποιος είναι ο Θείος Συγχρονισμό σας, δηλαδή τα έργα που ήρθατε να επιτελέσετε σε αυτήν την ζωή και εξυπηρετούν την ψυχή σας και πώς να εργαστείτε με αυτόν
 • Γιατί τα μπλοκαρίσματα της αφθονίας σπάνια έχουν να κάνουν με τα χρήματα
 • Πως να καθαρίσετε αρνητικές ενέργειες από χώρους, κατοικίες, πόλεις και όλο τον πλανήτη
 • Πως να φορτίσετε με θετική ενέργεια αντικείμενα και χώρους μέσα στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας
 • Εργασία με τον Νόμο του Χρόνου και πως να τον κάμπτετε
 • Σύνδεση με το πιθανό μέλλον σας και πως να το αλλάζετε σύμφωνα με το ανώτατο καλό σας
 • Θα μάθετε δύο καθημερινούς διαλογισμούς με τους οποίους μπορείτε να ξεκινάτε την ημέρα σας με χαλαρότητα και την συνειδητότητα των κυμάτων Θήτα
 • Θα εργαστείτε με ένα εκπληκτικό ερωτηματολόγιο 100 πεποιθήσεων το οποίο θα σας βοηθήσει να βρείτε τα απίστευτα, βαθιά μπλοκαρίσματα τα οποία σας εμποδίζουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

 

 

Εγγραφή στα σεμινάρια