Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάιμπολ, “ThetaHealing®”.

cover 1

 

Η πρώτη ελληνική έκδοση του βιβλίου της Bαϊάννα Στάιμπολ, “ThetaHealing®” μεταφρασμένο στα ελληνικά από τον εκδοτικό οίκο ΕΤΡΑ και με την επιμέλεια της Μαρίας Τελίδου και Μαρίας Θωμά.

Αυτό το βιβλίο είναι η βάση της Μεθόδου Θήτα όπου περιγράφονται όλες οι βασικές τεχνικές, η φιλοσοφία και η ιστορία της. Είναι το πρώτο βιβλίο που έγραψε η Bαϊάννα Στάιμπολ και το πρώτο που χρειάζεται να διαβάσει κάποιος που τον ενδιαφέρει να μελετήσει τη Μέθοδο Θήτα.

Είμαι σίγουρη ότι η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα είναι μια εμπειρία που θα σας εξυψώσει και θα σας ενθαρρύνει να γίνετε οι δημιουργοί της ζωής σας. Θα αγαλλιάσει η ψυχή σας νιώθοντας ξανά τη χαμένη ελευθερία της. Αυτά ήταν τα συναισθήματα μου καθώς έκανα την επιμέλεια του βιβλίου. Σαν εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Θήτα νόμιζα ότι ήδη ήξερα καλά το βιβλίο. Δεν φανταζόμουν ότι θα ανακάλυπτα ότι αυτό δεν είναι ένα απλό βιβλίο αλλά μια ζωντανή διδασκαλία που διαρκώς ανανεώνεται και συνεχώς μας ταξιδεύει σε πιο απέραντες θάλασσες και σε μεγαλύτερα βάθη της ψυχής μας.

Μαρία Τελίδου

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις εκδόσεις ΕΤΡΑ ή τα βιβλιοπωλεία.

Δείτε παρακάτω την φαντασμαγορική παρουσίαση του βιβλίου σε βίντεο

1616426_628615753841846_434556911_n IMGP1920 IMGP1928 IMGP1906